Stewardesse udsat for gruppevoldtægt: Fundet død i badekar

06/1/21 15:36

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock (Ikke kvinden, der omtales i historien)
En 23-årig stewardesse er blevet fundet død på et hotel, hvor hun havde fejret nytårsaften. Politiet formoder, at hun også er blevet udsat for en gruppevoldtægt.

En ung stewardesse er blevet fundet død i et badekar på et luksuriøst hotel, hvor hun fejrede nytårsaften med en gruppe venner. Politiet har fortalt, at de formoder, at Christine Angelica Dacera er blevet udsat for en gruppevoldtægt under festen.

Det skriver Daily Mirror

Den 23-årige stewardesse tjekkede ind på hotellet City Garden Hotel i Makati på Filippinerne nytårsaften. Her festede hun sammen med flere af hendes kolleger, herunder Rommel Galida, der vågnede omtrent kl. 10 dagen efter, hvor han opdagede, at hun sov i badekarret. 

Han fortæller, at han lagde et tæppe over hende, hvorefter han lagde sig til at sove igen. Da han flere timer efter vågnede igen, opdagede han, at hun stadig lå i badekarret – og var blevet blå i huden. 

Stewardessen fik førstehjælp, efter at Rommel Galida havde slået alarm, men hun vågnede ikke op. Hun blev bragt til hospitalet Makati Medical Clinic, hvor lægerne bekræftede, at hun var død. 

Sharon Dacera, der er mor til ofret, fortalte mediet 24 Oras, at hun troede, at hendes datter var i sikkerhed ved festen. 

"Jeg havde ingen formodninger om, at der ville ske noget med min datter, da hun var sammen med hendes kolleger," udtalte hun. 

"Hvorfor skulle de gøre dette mod mit barn? Jeg vil se retfærdigheden ske fyldest!" 

Efterforskerne, der er blevet tilknyttet sagen, har fortalt, at de fortsat venter på obduktionen. De har dog bekræftet, at den unge kvindes krop var både forslået og havde snitsår. 

Oberst Harold Depositar udtalte, at den unge stewardesse afgik ved døden af en aneurisme. 

Der var omkring 10 personer, der deltog ved de private festligheder, som tog sted på hotelværelset, som gruppen af venner og kolleger havde lejet. 

Politiet venter derudover også på en toksikologirapport. Denne rapport skal de bruge, for at se, om hun havde indtaget stoffer eller alkohol.

Politiet i Makati har indgivet sigtelse om drab og voldtægt mod 11 mænd, ifølge Daily Mirror. Det er dog midlertidige sigtelser, da de blot er givet til de mænd, der har deltaget ved festen. Efterforskningen pågår fortsat.