Stjerneskuespiller vækker harme: Skyder efter afdød nabos katte

Foto: Shutterstock

Kvinder verden over drømmer om ham, men nu er han blevet fanget i en situation, som skuespilleren har måtte beklage.

En video og tilhørende historie på det amerikanske medie TMZ vækker nu harme. 

Centrum for shitstormen er skuespilleren Jason Lewis, der blev kendte verden over, da han spillede med i den populære tv-serie Sex & The City, der også var et stort hit i Danmark. 

Dengang drømte kvinder verden over om skuespilleren, der er godt skåret fra naturens hånd. Det er dog ikke sikkert, at det er tilfældet. 

Igennem en periode har Jason Lewis haft nogle hjemløse katte i sin have. Det er han nu blevet for meget for seriestjernen, der - som man ser i videoen - nu har taget sagen i egen hånd. 

Læs også

LIGE NU: Mette Frederiksen afviser

Tog en forkert beslutning

Siden en af Jason Lewis' naboer døde i september sidste år, har naboens - nu hjemløse - katte blandt andet opholdt sig i skuespillerens baghave. Det har han nu fået nok af. 

Det viser videoen. 

Jason Lewis blev kendt verden over for sin rolle i Sex & The City. Foto. Shutterstock

Her ser man Jason Lewis i bar maven bevæbnet med en riffel, imens han skyder riskorn mod de hjemløse katte. Det er en af stjernens andre naboer, der har optaget videoen. 

 

Overfor mediet forklarer Jason Lewis, at han ikke ville ramme kattene. Han ville blot skræmme dem væk. 

"Alle, der kender mig, ved, at jeg elsker dyr. Jeg har i flere måneder prøvet på at samarbejde med den person, som kommer i mit kvarter og fodrer en stor gruppe vilde katte, for at de kan få et nyt sted at bo, da de fylder haverne med lopper og affald," udtaler Jason Lewis til TMZ, inden han tilføjer:

"Jeg tog en forkert beslutning ved at skyde riskorn ned i jorden (ikke mod kattene) for at skræmme dem med lyden og jage dem væk. Til fælles dyreelskere, som er skuffede, undskylder jeg."

Læs også

Feriepenge: Så meget får du udbetalt

 

 

 

Læs også