Stor mystik: Er ikke blevet set i to måneder

Foto: Shutterstock

I næsten to måneder er der ingen, der har fotograferet eller set prins Williams kone, hertuginde Kate

I næsten to måneder er der ingen, der har set hertuginde Kate. Hun er ikke blevet fotograferet, og hun har ikke deltaget ved officielle arrangementer.

Læs også

23-årig nybagt mor fundet død: Ven af familien anholdt

Det har ført til, at flere er begyndt at undre sig over, hvor den britiske hertuginde er. Det er nemlig hele 58 dage siden, at den 39-årige hertuginde sidst er blevet set ved et officielt arrangement.

Det skriver det australske medie News.com.au ifølge SE og HØR.

Det skaber undren hos mange, at Kate Middleton ikke har vist sig i næsten to måneder. En del af jobbet som hertuginde er nemlig at være synlig. Til trods for dette, er det ikke ligefrem noget, hertuginden har kunne prale af i de seneste to måneder.

Sidste officielle arrangement hun deltog i var mændenes finale i Wimbledon, der fandt sted den 11. juli. Hun deltog sammen med sin ægtemand, prins William, og parrets 8-årige søn, George. De blev alle tre fotograferet sammen.

Siden da er der dog ingen, der har set noget til hertuginde Kate, der er en yderst populære kvinde i Storbritannien. Og det er bestemt ikke kutyme for hende. Sidste år gik der nemlig maksimalt 41 dage mellem, at hun viste sig offentlig. I 2019 var tallet helt nede på 33 dage.

Hverken hertuginde Kate eller prins William har delt en forklaring på, hvorfor hun ikke har vist sig offentlig i en periode på næsten to måneder.

Hendes fravær har, ifølge News, ført til, at der er opstået spekulation om, hvorvidt den 39-årige hertuginde er gravid. Skulle dette vise sig at være tilfældet, vil det være hende og prins Williams fjerde barn.

Læs også

Dronning Margrethe overrasker med stor nyhed

Det kan naturligvis ikke garanteres, at dette er årsagen til, at hun har valgt ikke at vise sig offentligt i løbet af de seneste måneder. Det kan også være, at hun blot tager sig en pause fra spotlyset.