Stor nyhed fra dronning Elizabeth: Aldrig set før

Foto: Shutterstock

Nu kommer der en stor nyhed fra Buckingham Palace.

Nu annoncerer Buckingham Palace, at der senere i år vil blive åbnet for besøgende. 

Fra juli til september vil det derfor være muligt for offentligheden selvstændigt, at besøge haverne omkring paladset for allerførste gang. Her bliver det muligt for gæsterne selv at gå rundt og endda holde picnic på græsset. Det skriver Hello Magazine.

De besøgende kan derfor på egen hånd også udforske den 156 meter lange rute gennem haven, der er fyldt med planter og blomster. 

Læs også

"Alle begår fejl": Særligt tre spørgsmål interesserer danskerne

Hvis man som royal-fan synes at der er længe til juli - så er der godt nyt. Det er nemlig ikke kun haven der bliver åbnet for. Allerede i weekenderne i april og maj, er det muligt for gæster at få en guidet rundvisning på grunden.

Desuden vil Buckingham Palace i maj også åbne for besøgende indendørs på paladset. 

829.000 kvadratmeter

Her slås dørene nemlig op for guidede ture på paladset, hvor man som gæst vil komme gennem mange af de storslåede værelser, som huser nogle af de største skatte fra Royal Collection - herunder malerier af Benjamin West og Franz Xaver Winterhalter, udsøgt Sèvres-porcelæn og nogle af de fineste engelske og franske møbler i verden.

I alt er Buckingham Palace intet mindre end 829.000 kvadratmeter, som fordeler sig på 775 værelser. Heruder 19 statsværelser, 52 kongelige- og gæstesoveværelser, 92 kontorer, 78 badeværelser og 188 soveværelser til paladsets personale.

Desuden er Buckingham Palace også hjemsted for blandt andet den berømte altan, hvor man ser den kongelige familie samles for offentligheden.

Læs også

Afslører nu hvem der kom med bekymring om Archies hudfarve

Buckingham Palace er dronning Elizabeths primære hjem, men hun ejer også adskillige andre ejendomme - blandt andet Windsor Castle, hvor dronningen og prins Philip opholdt sig under nedlukningen i England. 

Nu er både dronning Elizabeth og prins Philip vaccineret og kan derfor genoptage en mere normal hverdag. 

 

 

 

Læs også