Stort drama i forlystelsespark: Folk holdt fast for deres liv i pariserhjul

25/2/23 06:12

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Folk måtte holde fast for deres liv, da det pludselig gik galt.

Hvad der skulle være en hyggelig dag i en forlystelsespark endte med skræk og rædsel for mange gæster.

Et større pariserhjul var sat op i en forlystelsespark i Florida, og mens flere gæster sad og nød deres tur i forlystelsen, gik det pludselig galt.

Ifølge mediet NYPost skulle en sikkerhedsmekaniske i forlystelsen have sænket farten på pariserhjulet, og det resulterede i, at flere af vognene pludselig sad på hovedet. Forlystelsen havde ingen seler, så gæsterne måtte klynge sig fast til sæderne i vognen.

Flere af gæsterne har ifølge mediet fortalt, at de frygtede, at de ville falde gennem taget i vognene. Gæsterne ventede op til en halv time på at blive reddet, mens de frygtede for deres liv.

En af gæsterne i pariserhjulet, Alexis Cresong har på Facebook fortalt om den dramatiske oplevelse.

"Gudskelov kom min ven og jeg sikkert hjem i aften. Florida State Fair var et absolut mareridt. Det er svært at forklare den følelse af frygt, der overtog os i dag." fortæller hun i opslaget og fortsætter:

"Forlystelsen på billedet gik i stykker og efterlod os  i luften på hovedet, ingen sikkerhedsseler og med mellemrum store nok til at miste grebet og falde ud. Vi holdt fast i barerne for vores kære liv, indtil de fik os ned. Jeg kan virkelig ikke beskrive, hvordan det føltes at se sit liv passere for sine øjne. Gud var bestemt med os. Jeg holder helt klart min baby tættere på i aften." lyder det fra den skræmte forlystelsesgænger.

Frank Zaitshik der er ejer af Wade Shows, der står bag forlystelsesparken, fortæller, at de nu vil undersøge hvad der gik galt. Indtil videre har man valgt at lade forlystelsen forblive lukket.