Supermarked undskylder efter sur kundes billede gik viralt

18/9/22 07:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En meget utilfreds kunde tog et billede inde fra supermarkedet og lagde det ud på sociale medier. Nu undskylder supermarkedskæden.

Et populært supermarked i Hull har været nødt til at undskylde til sine kunder, efter at have været hårdt ramt i forhold til varemangel i denne weekend.

Morrisons på Holderness Road har givet forsyningsproblemer for, at de var løbet tør for salat, hvilket var forårsaget af 'lav tilgængelighed'.

Desuden var der også tømme hylder at finde, når det kommer til både kød- og fjerkræ.

"På grund af forstyrrelser i vores forsyningskæde, har vi lav tilgængelighed af salat. Undskyld for ulejligheden og tak for din forståelse," lød det på en seddel, der mødte kunderne, da de trådte ind i supermarkedet.

Kunderne har dog ikke været helt tilfredse med, at det ikke har været muligt for dem at klare deres dagligvareindkøb i Morrisons-supermarkedet.

"Man forventer, at de store supermarkeder har denne slags ting på lager. Det er bekymrende, at de ikke engang kan få det grundlæggende som salat og kylling ind," sagde en utilfreds kunde til mediet Hull Live.

"Det er ikke verdens undergang, men når du i stedet vælger frosne varer og konserves, siger det virkelig noget om, hvor vi er på vej hen. Uanset hvad problemet er, skal det fikses."

Foto: Privat

Foto: Privat

Krigen i Ukraine og en række andre kriser, har skabt frygt for mangel på en række fødevarer.

Supermarkedskæden Co-op har bekræftet, at de har meget svært ved at skaffe friske forsyninger af både salat, men også olie.