Svær tid for prins William: Savnet er stort

22/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Den seneste tid har ikke været nem for det britiske Kongehus - og især for prins William er tabet stort.

Mest læste i dag

Nu er det et år siden, at Harry og Meghan forlod det britiske kongehus - i første omgang "på prøve" for et år. Men for ikke længe siden meddelte parret, at de altså ikke vil vende tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske Kongehus. 

En beslutning som Kongehuset i en pressemeddelelse meddelte, at de var kede af - og at både Harry og Mehgan altid ville være højtelskede familiemedlemmer. 

For få uger siden, rullede det storslåede interview med Harry og Meghan, som Oprah Winfrey står bag, over skærmen. Det har i den grad trukket overskrifter i medierne verden over - og det har været en turbulent tid for det britiske Kongehus, der måtte forholde sig til Harry og Meghans udtalelser om racisme og intet ønske fra kongehusets side om, at hjælpe en selvmordstruet Meghan.

Men på trods af, at luften angiveligt har været kølig mellem Harry og William - så er der et stort savn hos prins William. Han savner nemlig sin lillebror.

Føler et stort pres

"Da han først kom over vreden, hvordan tingene skete, så mærkede han sin brors fravær," lyder det fra en kilde tæt på. Det skriver Sunday Times.

"De delte alting i deres liv, kontor, en fond, møder sammen de fleste dage og der var meget sjov undervejs. Det vil han savne for evigt," tilføjer kilden, som ikke ønsker at stå frem med navn.

Desuden føler prins William et større pres, efter at Harry har forladt det britiske Kongehus.

"Prins William føler helt bestemt, at alt presset nu hviler på ham - hans fremtid ser anderledes ud, på grund af hans brors valg, det er ikke nemt," lyder det fra en ven.

Men på trods af, at prins William er meget ked af situationen - så lyder meldingen også på, at han er fast bestemt på at hele forholdet til sin bror. Med tiden.

Kærligheden er også gengældt fra prins Harry.

"Jeg elsker William uendeligt, vi har været gennem helvede sammen og har delt mange oplevelser, men vi er på forskellige stier," lød det for nylig fra ham.

Til sommer vil der dog være mange muligheder for de to, for at se hinanden til flere store begivenheder. 

Prins Philip kan nemlig fejre sin 100 års fødselsdag og derudover vil der i forbindelse med, at prinsesse Diana ville have blevet 60 år, blive rejst en statue af hende ved Kensington Market.