Svær tid for William og Kate: Nu sender de en stor tak

Foto: Shutterstock

Det har ikke været en nem tiden for parret - og nu takker de for den massive støtte.

Den 9. april gik prins Philip bort, efter en længere periode med skrantende helbred. Blot tre uger før sin død, var prinsen blevet udskrevet fra et længerevarende hospitalsophold, hvor han i 28 dage havde været indlagt på to hospitaler i det centrale London.

I starten af prins Phillips indlæggelse lød det, at prinsen blot skulle være indlagt et par dage, men det greb altså om sig. Det var en infektion samt en hjerteoperation, der gjorde, at prisen måtte bruge næsten en måned på hospitalet. 

Læs også

Afslører: Nu vender TV 2-succes tilbage

Ifølge hoffet så sov prinsen stille ind på Windsor Castle, hvor han og dronning Elizabeth boede en del af tiden under coronakrisen. 

Den triste nyhed blev delt verden over - og det betød også, at den britiske kongefamilie modtog et utal af kondolencer. 

Den store støtte fra nær og fjern har betydet meget for familien, det skriver William og Kate nu i et takkekort.

Det skriver People.

Takkekortet blev blandt andet sendt til Gert's Royal Replies, der har delt takkekortet på Twitter.

En stor støtte i den svære tid 

"Deres Kongelige Højheder er blevet utroligt rørte over de mange betænksomme beskeder, de har modtaget de seneste uger. De vil alle savne deres højt elskede bedstefar og oldefar, men din besked har givet dem stor støtte i denne svære tid," lyder ordene fra William og Kate.

Lørdag den 17. april tog den britiske kongefamilie afsked med prins Philip. 

I april var der fortsat mange restriktioner på grund af coronapandemien, derfor var det kun de 30 nærmeste der var med i kirken til begravelsen.

Prins Philip blev sendt afsted på sin sidste rejse fra slotskirken ved Windsor Castle. 

I forbindelse med begravelsen var også prins Harry til stede, som derfor var tilbage i England for første gang, siden han og hustruen Meghan flyttede til Californien.