Svigermor ville ikke holde sig væk: Så tog hun den perfekte hævn

03/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde besluttede sig for at hævne sig mod sin svigermor, der flere gange havde sneget sig ind i hende og mandens hjem.

Mest læste i dag

Tatty Lomas deler ofte historier fra sine følgere på det sociale medie TikTok. For nylig har hun delt en historie fra en kvinde, der havde fået nok af sin svigermor.

Hun fortæller, at kvinde 'afslørede' sin svigermor under julemiddagen, hvilket hendes mand ikke var tilfreds med, hvorfor der opstod en stor konflikt som følge af dette. Det skriver Mirror.

I videoen afslører Tatty, at kvinden og hendes mand blev gift for et år siden, og at hun beskriver sin svigermor som 'ekstremt nysgerrig og vildt irriterende'.

Derefter fortæller hun, at kvinden og hendes mand netop var flyttet ind i en bolig, og at hendes 'svigermor blev ved med at presse på for at få en ekstranøgle', som hun lovede, at hun kun ville bruge i en nødsituation.

Hun afslører også, at hun havde en nøgle til deres tidligere bolig, hvor hun låste sig ind to gange, mens parret havde gang i 'lagengymnastikken'.

Derfor var kvinden heller ikke videre interesseret i, at svigermor igen skulle have en nøgle. Men hun blev ved med at presse på, og til sidst besluttede hun sig for at give hende en falsk nøgle.

"Hun havde det mest selvtilfredse ansigtsudtryk, da jeg gav hende nøglen," læser Tatty fra den tekst, som kvinden har delt.

Kvinden forklarer derefter, at der gik et par uger, inden svigermoren under julemiddagen 'råbte vredt, at nøglen var falsk', og udskammede kvinden foran hele familien.

Det var kvinden dog klar på, og hun havde derfor det perfekte modsvar: "Jeg spurgte hende om, hvordan hun havde fundet ud af, at den var falsk. Hun sagde, at hun og hendes mand havde været forbi ved 16-tiden, og at min mand og jeg ikke var hjemme."

"Her mindede jeg hende om, at hun sagde, at hun kun vile bruge den, hvis det var en nødsituation. At hun dybest set forsøgte at komme ind, selvom der ikke var nogen nødsituation, og at hun havde brudt det løfte, hun gav os."

Det fik svigermoren til at blive 'rød i ansigtet', mens flere tilstedeværende familiemedlemmer grinede af hende, fordi hun blev rød.

Hun reagerede ved at 'rejse sig fra sin plads og løbe ud i køkkenet', hvor hun havde 'den største nedsmeltning'. Angiveligt var det 'så højt, at selv naboens nabo kunne høre hende'.

"Det er unødvendigt at sige, at resten af middagen var virkelig akavet. Min mand og hans søstre blev ved med at kigge på mig, og så blev min mand sur på mig i bilen," læser Tatty fra kvindens tekst.

"Han sagde, at jeg løj, afslørede, ydmygede, og manipulerede hans mor, og han sagde, at han ikke ville have ladet mig slippe af sted med det, hvis han havde vidst det."

"Vi havde et skænderi, og han kræver nu, at jeg undskylder over for hans mor."

Hendes mand beskyldte hende for at være 'barnlig' og for at 'ødelægge julemiddagen for hele familien'. Efter sigende har det fået hende til at tvivle på, om hun gjorde det rette.

I kommentarsporet under Tattys video, slår mange fast, at kvinden bestemt ikke bør undskylde, da hun blev har afsløret, at svigermoren har trådt ved siden af.

"Nej, du er gift med ham - ikke hende. Hun kan ringe til og fortælle, at hun kommer forbi, som en normal person ville gøre. Du har ret til privatliv," skrev en bruger.

"Og din mand burde være på din side og støtte dig," lød det fra en anden.

"Undskyld ikke. Den nysgerrige kvinde burde sige undskyld til dig, fordi hun forsøgte at trænge ind i dit hjem. Din mand skal bakke op om dig. Skilsmisse, hvis han ikke gør," skrev en tredje.