Sygeplejerske finder seddel i forruden: Efter at have læst den, tør hun ikke længere komme på arbejde

01/04/2024

Nicolai O. Haugsted

Genrefoto: Shutterstock.com
Nu deler hun historien med omverdenen.

Mest læste i dag

En sygeplejerske fra Glasgow oplevede en uhyggelig start på sin første arbejdsdag efter seks ugers sygefravær, da hun fandt et trusselsbrev fastgjort til hendes bil med en vinduesvisker.

Den håndskrevne seddel indeholdt advarsler og trusler om repressalier for angiveligt at have parkeret på en andens tildelte plads.

Den anonyme afsender formåede at vække stor bekymring hos sygeplejersken ved at gøre det klart, at de var velinformerede om hendes profession og biltype.

"Dette er til vagtsygeplejersken. Parker venligst din Audi på din egen parkeringsplads," stod der i brevet, som desuden truede med inddragelse af myndighederne og anvendelsen af en bilklo som straf for overtrædelsen.

Stigningen i aggressivitet i brevets tone var tydelig:

"Vi er bare trætte af, at du parkerer på vores pladser. Vi er spændte på at se, hvad der sker. Hold øjnene åbne."

Disse ord efterlod sygeplejersken rystet og usikker på sin sikkerhed, mens hun genoptog sit arbejde på hospitalet.

Under et interview med Glasgow Live delte sygeplejersken, der ønsker at forblive anonym, sin oplevelse og forklarede, at parkeringspladsen ofte er forvirrende og uregelmæssigt benyttet af beboerne.

"Jeg læste den, mens jeg stod foran bilen og så mig omkring for at se, om der var nogen der. Parkeringspladsen var praktisk talt tom, fordi alle var på arbejde," forklarede hun. Bekymringerne fortsatte ind på arbejdspladsen, hvor hun følte sig urolig gennem sin vagt.

Hun vidste ikke, hvem pladserne tilhørte, da der tilsyneladende ikke er nogen fast tildeling eller nummerering, som det påstås i brevet. Dette førte til, at sygeplejersken kontaktede politiet for at rapportere hændelsen.

En talsperson for politiet bekræftede til Glasgow Live, at de havde modtaget en rapport om hændelsen på Great Western Road i Glasgow og understregede, at efterforskningen stadig var i de indledende faser.

Anbefalet til dig