Tania raser over supermarked: Gav sine børn hundemad

Udland
Foto: Shutterstock
Hun blev rasende, da hun opdagede sandheden.

Lige nu læser andre også

De fleste forældre kender det nok, ungerne skal lige forkæles lidt og der bliver indkøbt små hyggelige snacks, som kan overraske i madpakken. Og netop de snacks som Tania havde købt til sine børn, overraskede i den grad. 

Da ungerne kom hjem fra skole, fortalte de, at de små kiks smagte helt forfærdeligt. Det undrede Tania, som derfor kiggede lidt nærmere på pakken med kiks.

Det viste sig at der var en god grund til at de små kiks, ikke var faldet i god smag hos børnene. 

Kiksene var slet ikke små lækre snacks til børn - men derimod til hunde. 

Tania og familien bor i Australien, hvor hun har købt pakken med kiks, i supermarkedet Wool Worth. Derfor skrev hun efterfølgende et opslag på supermarkedets Facebook-side.

Det skriver News.com.au. 

"Ikke egnet til mennesker"

Her skriver hun pakken med kiks stod på samme hylde, som de kiks der er til mennesker - og altså ikke på samme hylde, som hundefoderet står på.

Hun advarer andre om at se sig godt for, når de handler i butikken - fordi den er dybt uorganiseret. Hun runder sit opslag af med, at rette kritik mod supermarkedets 24 timers fødevaresikkerheds-linje. Her ringede hun på telefonnummeret, men blev henvist til at rette henvendelse via et feedback-skema. 

“Forfærdeligt og skammeligt” afslutter hun sit opslag, på supermarkets Facebook-side.

Ser man nærmere på posen står der rigtigt nok, at de små kiks ikke er egnet til mennesker - og at de er til hunde. Der står endda at de indeholder ingredienser som er gode for hundens pels. 

Supermarkedet har udtalt at de ikke står placeret på samme hylde som kiks til mennesker, men at de naturligvis ikke at afvise, at en anden kunde kan have stillet pakken fra sig på denne hylde. 

Det er denne pose kiks, som Tania købte og gav til sine børn. Foto: Privat

Anbefalet til dig