Thailandske elefanter ramt af turistmangel – sendes tilbage i friheden

Udland
Disse elefanter nyder virkelig et dejligt bad. Foto: Shutterstock.
I Thailand er de lige nu ramt af, at turister ikke må komme ind i landet på grund af coronakrisen. Det thailandske folk plejer at leve af de mange turister, som blandt andet er ivrige besøgende ved elefanterne.

Lige nu læser andre også

Men på grund af det faldende antal af turister, er der ikke midler til at passe elefanterne, så derfor sendes de tilbage til deres naturlige levesteder.

Får svært ved at overleve

Der er næsten ingen turister i Thailand lige nu, og det rammer desværre elefanterne, og selvom man tænker, at de bliver befriet, så er det ikke let for dem at overleve selv.

Mere end 100 elefanter er allerede sendt tilbage til deres naturlige levesteder, fordi der ikke længere er penge til at have dem. Det skriver 9gag.

Skal gå en lang vej

Elefanterne er marcheret hele vejen fra Chiang Mai til Mae Chaem.

En elefantejer, Sadudee Serichevee, ejer fire elefanter i Chiang Mai's Mae Wang-distrikt. Han overbeviste nogle andre ejere om at sende elefanterne tilbage til deres naturlige levesteder ved Ban Huay Bong.

Disse elefanter har ikke haft en chance for at vende hjem i 20 år, og faktisk ser de ud til at være meget glade, når de kommer hjem.

Elefanterne virker lykkelige, og de løber til nær landsbyen og har det sjovt sammen med deres børn.

The Save Elephant Foundation, der ligger i den nordlige provins Chiang Mai, har været med til at bringe elefanterne tilbage til deres hjem.

Mens fonden understøtter fodring af elefanter, der bor i turistparker.

De er fast overbeviste om, at elefantenes tilbagevenden til deres naturlige levested giver dem mulighed for at blive mere selvforsynende.

Saengduean der er repræsentant for The Save Elephant Foundation udtalte følgende i forbindelse med den aktuelle situation:

”Vi ved ikke, hvornår COVID-19 vil forsvinde. Så dette er vores opgave at hjælpe med at fodre elefanterne, der blev fyret på grund af udbruddet.”

 

 

Anbefalet til dig