Thomas skulle bare have en enkelt tatovering: I dag er han dækket fra top til tå

03/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En mand ville blot have en enkelt tatovering. Han endte med at blive grebet af det, og er i dag dækket fra top til tå.

Mest læste i dag

Mange personer med tatoveringer kan nikke genkendende til historien om, at de bare ville have en enkelt tatovering. Efter at have fået den første, greb det om sig, og pludselig var de dækket af blæk.

Præcis sådan gik det for Thomas, der besluttede sig for at få sin første tatovering. Han ville ikke have flere, da han ikke ville ende med at ligne en 'malebog'.

Det afslører han i en video, han har delt på det sociale medie TikTok. Her viser han, at det dog ikke gik helt, som han havde planlagt. Derimod er han endt med at være dækket fra top til tå.

"Jeg skal kun have en enkelt tatovering. Jeg er ikke en malebog," har han skrevet som tekst hen over sin video.

I starten af videoen viser han et billede af sig selv, hvor han står på en strand. Her kan man se, at han har en mindre tatovering på maven. 

Selvom det var planen, at han ikke skulle have flere, gik det ikke sådan. Det ser man allerede på et af de næste billeder, hvor han er iført et par blå badeshorts og bar overkrop. Her ser man tydeligt, at det er blevet til en del flere tatoveringer.

"Nu er jeg begyndt, så jeg kan lige så godt få et par stykker mere," står der hen over dette billede.

Dernæst bliver der klippet over til en video, hvor han er ved at blive tatoveret på halsen. I dette klip ser man også, at han har fået dækket sine arme med tatoveringer.

"Når du først er startet, kan du ikke gå tilbage igen," skriver han over videoen.

I det efterfølgende klip står han i sit hjem, hvor han viser sig frem fra alle vinkler. Her er det tydeligt at se, at han er blevet grebet af at få tatoveringer, men i næste klip får han sat en streg under dette.

Her ser man, at han har fået dækket hele sin overkrop med tatoveringer, hvorfor der nærmest ikke noget bar hud tilbage. Ydermere kan man også tydeligt se, at han er begyndt at tage sin styrketræning mere alvorligt.

I den sidste del af videoen ligger han igen på briksen hos tatovøren. Denne gang er han ved at få lavet en tatovering på sine ribben, hvilket sandsynligvis var et af de få steder, hvor der stadig var plads.

Som tekst til videoen på det sociale medie, har han skrevet følgende: "Afhængigheden er rent faktisk virkelig. Ingen kan fortælle mig noget andet."

I kommentarsporet er der flere, der har rost hans mange tatoveringer. Andre har derimod kritiseret hans beslutning om at blive tatoveret i dette omfang.

Ydermere er der også personer, der har kritiseret hans valg af tatoveringer, fordi de mener, at det ikke er originale idéer.

Intet af det lader dog til at gå Thomas på, der flere gange kommer med rappe bemærkninger til disse brugere.

Anbefalet til dig