Tidligere cirkuselefanter adskilt i 22 år: Se den rørende video, hvor de bliver genforenet

Foto. YouTube
Foto. YouTube
Videoen er allerede gået viralt.

Mest læste i dag

Forskning har længe antydet, at elefanter deler bemærkelsesværdige ligheder med mennesker, når det kommer til at udtrykke følelser. De udviser sorg og sorg, når en af deres egne dør, og de har endda vist sig i stand til at "adoptere" forældreløse kalve, der har mistet deres mødre.

Historien om Shirley og Jenny er endnu et eksempel på elefanternes omsorgsfulde og kærlige natur. De to venner havde tilbragt det meste af deres liv sammen på et cirkus, hvor de udførte forunderlige numre. Da cirkusset lukkede, blev de adskilt og brugte de næste 22 år hver for sig.

Genforeningen mellem Shirley og Jenny blev et utroligt bevægende øjeblik. Videoen viser de to elefanter, der øjeblikkeligt genkender hinanden, og de udveksler ømme berøringer og kærtegn. Det er som om, tiden stod stille for de utrolige skabninger, der straks genoplivede deres tidligere bånd.

Elefanter er kendt for deres utrolige hukommelse, og det er tydeligt i dette rørende øjeblik. Trods de mange år, der var gået, syntes Shirley og Jenny aldrig at have glemt hinanden. Deres dybe forbindelse og kærlighed til hinanden er en påmindelse om, at ægte venskab kan overvinde tid og afstand.

Du kan se den rørende genforening af Shirley og Jenny her:

Anbefalet til dig