Tidligere McDonalds-ansat deler kundes pinlige BigMac-ordre: Blev fanget i en løgn

07/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En tidligere ansat på McDonalds har fortalt, hvordan flere kunder 'begår en fejl' når de bestiller BigMac, og hvordan hun særligt en gang fangede en person i en løgn.

Mest læste i dag

Ally Eley, der før har arbejdet på McDonald's, har afsløret, at mange kunder begår den samme fejl, når de skal bestille den populære Big Mac-burger.

Hun fortæller i en video på TikTok, at der er mange, der hævder, at de er allergiske overfor pickles, hvorfor de ikke ønsker dem i deres burger.

I mange tilfælde ender kunderne dog med at indrømme, at de ikke er allergiske, og at det blot handler om, at de vil have personalet til at fjerne dem fra burgeren.

I den video, som Ally har delt på TikTok, imiterer hun en samtale med en typisk kunde, der bestiller en Big Mac, skriver The Sun.

Videoen, som hun har delt med teksten 'Og endda til mindstelønnen', er blevet yderst populær på kort tid. Over selve videoen har hun skrevet følgende: "En virkelig kundeinteraktion, jeg havde, da jeg arbejdede på McDonald's."

Hun starter samtalen som sig selv, der spørger kunden om følgende: "Hej,. Hvad kan jeg gøre for dig?"

Hvortil kunden svarer dette: "Hej. Kan jeg bede om en Big Mac-menu, man kan jeg få den uden pickles? Og jeg mener ingen pickles, da jeg er dødeligt allergisk, og får jeg pickles, så dør jeg."

Dette får Ally til at svare med: "Jep, intet problem. Vil du også have den uden Big Mac-sauce?"

Men kunden vil gerne have den særlige dressing i sin burger, og svarer: "Nej, bare uden pickles tak. Big Mac-sauce er fint."

Hvad de færreste kunder er opmærksomme på er, at der faktisk er pickles i den dressing, der bruges i en Big Mac. Derfor vil man heller ikke kunne tåle den, hvis man er allergisk.

"Men Big Mac-saucen har faktisk pickles i, så hvis du er dødeligt allergisk, skal vi nok ikke have den i," lyder det derfor fra Ally.

"Nej, nej, nej. Jeg vil ikke have, at du tager saucen ud. Jeg vil bare ikke have pickles i, da jeg er allergisk, og ikke kan tåle dem," siger kunden som svar.

Ally forklarer derefter igen, at der er pickles i dressingen: "Jeg forstår dig godt, men jeg fortæller dig bare, at saucen har pickles i, og hvis du er allergisk, tror jeg, at den bedste løsning er, at du ikke får saucen."

"OK. Jeg løj. Jeg er faktisk ikke allergisk. Jeg sagde det bare, fordi hver gang jeg kommer, fylder I min burger, selvom jeg beder om ingen pickles. Så jeg siger bare, at jeg er allergisk. Så det er fint med saucen, men ingen pickles," lyder svaret fra kunden, der altså går til bekendelse.

Hendes video er endt med at blive populær på det sociale medie, hvor den på kort tid fik mere end 350.000 visninger. Derudover har den også fået flere hundrede kommentarer.

Blandt andet er der flere tidligere ansatte på McDonald's, der har støttet op omkring Allys påstand om, at det ofte sker.

"Jeg arbejdede før i tiden på McDonald's, og dette skete hele tiden," skrev en bruger.

"Det er sket for mig på McDonald's oftere, end jeg ønsker at indrømme," lød det fra en anden.

"Dette opsummerer mit liv i kundeservice," skrev en tredje.