Tiffany tabte sig 45 kg på rekordtid ved at droppe én ting

Foto: Privat
27-årige Tiffany formåede at tabe sig 45 kg på kort tid. Vægttabet opnåede hun ved helt at droppe at spise take-away.

Mest læste i dag

En kvinde, der efter eget udsagn spiste for meget fastfood, mens hun rejste i udlandet, tabte sig 45 kg, da hun ikke længere kunne bestille takeaway under lockdown.

27-årige Tiffany tog en del på, da hun boede i udlandet i en periode på fire år.

Hun fortæller selv, at hun kæmpede med en depression, mens hun boede i udlandet. Det betød, at hun ofte søgte trøst i at spise mad - og ofte blev det til pizza, pommes frites og burgere.

På et tidspunkt spiste Tiffany op mod 4.000 kalorier om dagen, hvilket betød, at hun nåede en vægt på 105 kg, da hun vejede mest. Det skriver Daily Star.

Men det hele ændrede sig for hende, da hun og kæresten, 30-årige Jordan, befandt sig på New Zealand i januar 2020, hvor hele landet gik i lockdown.

Foto: Privat

"Jeg brugte bestemt mad til at få det bedre," sagde Tiffany.

"Jeg kæmpede med mit mentale helbred i lang tid og spiste som trøst. Jeg ville købe takeaway de fleste aftener, når jeg var i udlandet. Jeg lavede aldrig mad."

"Da vi kom til New Zealand, var alt lukket ned under lockdown. Jeg havde intet andet valg, end at stoppe med at spise takeaway og begynde at lave mad - og det er jeg så glad for, at jeg gjorde."

Da det ikke længere var muligt for Tiffany at bestille takeaway, begyndte hun at spise sundere. Derudover begyndte hun også at motionere til dagligt. Og hurtigt så hun vægten falde.

Det hjalp Tiffany, der nu arbejder som kundesupportrådgiver, på flere punkter. Blandt andet betød det, at hun fik styrket sin selvtillid.

Da hun vendte hjem til Storbritannien, efter at have boet i Australien og New Zealand, meldte hun sig ind i et fitnesscenter. Og på kort tid formåede hun at tabe sig 45 kg.

Foto: Privat

Tiffany har nu en vægt, der lyder på cirka 60 kg. Derudover har hun også fået lettere ved at finde tøj, der passer hende.

"Jeg ser på gamle billeder, og jeg kan ikke tro, hvad jeg har opnået. Der er så mange mennesker, der spørger, hvad jeg gjorde, og spørger, hvor lang tid det tager," sagde Tiffany.

"Det tager tid og kræver vedholdenhed at tabe sig. Men det er det hele værd i sidste ende, og jeg håber, at jeg kan opmuntre folk til at holde fast i det. Jeg er så stolt af mig selv."

Anbefalet til dig