Tilbagekalder Lidl-produkt: Lisas 15 måneder gammel søn var ved at blive kvalt i det

Af: Thea Andersen

|

09/01/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
For et par uger var den britiske kvinde Lisa Whites søn ved at blive kvalt et Lidl-produkt, som nu tilbagekaldes.

Mest læste i dag

Teddie på blot 15 måneder nåede kun at lege med 'Playtive Wooden Learning Puzzle/Blocks' fra Lidl i et par minutter, inden det var ved at gå galt.

På en eller anden måde formåede han at få kuglerne i produktet (se billede længere nede i artiklen) ud, og herefter kom han en af dem i munden.

Hvis hans mor, 29-årige Lisa White, ikke havde opdaget det, kunne han være blevet kvalt, og derfor valgte Lisa, at kontakte Trading Standards og supermarkedet for at advare andre.

"Jeg gik ud i køkkenet for at hente noget at drikke til ham. Da jeg kom tilbage, var blokkens stopper hevet ud, og han havde en af kuglerne i munden. Hvis jeg ikke havde bemærket det [...], er der en meget stor chance for, at min søn kunne have været kvalt i en af disse kugler, og det kunne have endt meget anderledes," sagde moren fra Monmouth i Wales.

Det er dette produkt, der nu bliver tilbagekaldt.

Lidl har nu tilbagekaldt produktet, men Lisa mener, at det tog for lang tid, skriver Mirror.

"Jeg synes, [Lidl] skal tage klager meget mere alvorligt, især når legetøjet er rettet mod børn på et år og derover. Jeg skulle ikke have skullet kæmpe så hårdt for at få dem til at tilbagekalde et legetøj, der tydeligvis er farligt," lød det fra moren, som tilføjede:

"Jeg håber virkelig, at de - hvis der sker noget lignende i fremtiden - vil handle meget hurtigere for at sikre børns sikkerhed."

En talskvinde fra Lidl udtalte følgende: "Produktsikkerhed er af største betydning for os. Vi var derfor ekstremt bekymrede over at høre om denne sag, og vi er meget kede af enhver bekymring, den måtte have forårsaget. Efter at have været i kontakt med kunden, iværksatte vores kvalitetssikringsteam en haste-undersøgelse med leverandøren og traf beslutningen om at tilbagekalde produktet."

"Vi undskylder oprigtigt for enhver bekymring, der er blevet skabt, og vi råder alle kunder, der har købt produktet, til at returnere det til en hvilken som helst Lidl butik for en fuld refusion med eller uden kvittering."

Trading Standards bekræftede, at produktet var blevet tilbagekaldt.

Anbefalet til dig