Tim spørger sin papdatter om adoption - men hvad der så sker efterlader alle i tårer

10/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Da Tim blev gift med Annie, fulgte der en datter med i købet.

Mest læste i dag

Da Tim mødtes med sin nuværende partner, Annie, havde hun et barn med fra et tidligere ægteskab.

Tim tog imod datteren med åbne arme, og han har ikke set sig tilbage siden da.

Til trods for at de ikke er beslægtet af blod, så har de haft et far-datter-forhold, hvor Tim trofast har stået ved hendes side, når hun har skullet til dansekonkurrencer eller andre ting.

Da Tim og Annie blev gift, var de alle forenede på nær Tim og Kylee, som er navnet på Annies datter, skriver Bored Daddy.

Den lille datter havde givet udtryk for, at hun gerne ville adopteres af sin papfar, og flere måneder efter ønsket, gik det i opfyldelse.

Da papirerne var på plads besluttede Tim og Annie sig for at overraske datteren, da hun allermindst forventede det.

De havde iscenesat at Tim skulle gå på knæ for at ‘fri’ til Kylee, men det hele blev fanget på kamera. Her er de hjertevarmende ord, som Tim sagde til Kylee, da han gik på knæ:

"Jeg elsker at gå til alle dine dansekonkurrencer. Jeg elsker at se dig vokse til den smukke unge dame, du er. Jeg elsker at være den person, du kommer til, når du er såret eller bange. Jeg elsker at holde din hånd, når vi går gennem butikken, eller når du er bange for at køre i rutsjebanen”, udtalte han og fortsatte:

“Men mest af alt Kylee. Jeg ser frem til den dag, jeg kan følge dig ned ad gangen, når du gifter dig, for det er det, fædre gør. Grunden til, at jeg kan sige det, er, fordi i dag, foran al vores familie og venner, er dagen, hvor jeg får adopteret dig.”

Kylee brød ud i tårer med det samme over de rørende ord og fløj ned i favnen på sin nye far.

Efter det smukke øjeblik blev adoptionspapirerne underskrevet, så de alle tre nu var forenede.

Videoen af det smukke øjeblik kan ses ved at klikke her.

Anbefalet til dig