Tjener filmede video af mand på date med 'særlig' kvinde: Nu har det kostet hende jobbet

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En tjener blev overrasket over syn af en mand, der var på date med en 'særlig' kvinde. Det har nu kostet hende jobbet.

Mest læste i dag

En tjener på en restaurant blev fyret efter at have delt en video på TikTok, som endte med at gå viralt. I videoen ser man en kunde, der var på date med en 'særlig' kvinde - og det var naturligvis det, der gjorde, at videoen gik viralt.

Tjenere, der går under navnet 'Tbone' på sociale medier, indrømmede i videoen, at hun ikke burde filme på sin arbejdsplads. Faktum var dog, at hun simpelthen ikke kunne  modstå at filme en mand, der sad ved sit bord overfor en livagtig oppustelig dukke, som om det var helt normalt.

I videoen kan man tydeligt se en mand i en lyserød polo, der sidder ved sit bord og læser menuen med to drikkevarer foran sig. En til ham og en til hans oppustelige dukke, der læner sig tilbage i stolen overfor ham.

Videoen fik over 2,5 millioner visninger på TikTok på nærmest ingen tid, og det endte med at få konsekvenser for den kvindelige tjener, der fik en fyreseddel i hånden. Selvom hun blev fyret, har hun sagt, at hun ikke fortryder, at hun delte den på det sociale medie.

I et interview med Charlotte Observer udtalte den kvindelige tjener sig om hele situationen. Her gav hun også udtryk, at hun ikke havde regnet med, at videoen ville gå viralt på det sociale medie.

Foto: TikTok

"Jeg var klar til nye muligheder, så det var ikke et stort chok - heldigvis. Er dog lidt chokeret over, hvor viral den blev! Mine venners forældre fortalte mig, at de havde set den," sagde hu.

På trods af at være blevet på grund af videoen, var brugerne på TikTok meget underholdt af den.

"Tak fordi du risikerede dit job for dette," skrev en bruger.

"Så længe han ikke beder om at splitte regningen," lød det fra en anden.

Foto: TikTok

Mange undrede sig også over, hvorfor denne mand sad med en oppustelig dukke. Heldigvis behøvede de ikke at lede langt efter et svar på dette, da han selv kommenterede den originale video.

"Jeg tabte min Fantasy Football-liga, mand," skrev han som kommentar til videoen.

Han delte også sin egen video af episoden og forklarede, at det var en straf for at have tabt sin Fantasy Football-liga. På sin egen konto, kaldet Papi Chulo, delte han et billede af ham selv, der sidder overfor dukken med billedteksten: "Jeg har lyst til at græde."

Men selvom han var nødt til at holde tårerne tilbage, bestilte han alligevel en salat og et glas vand til hende. Han skulle nødig vise sig som en mand, der ikke er en rigtig gentleman.

Anbefalet til dig