Tjener med bøn til kunder: Stop med disse 3 ting

01/2/23 15:25

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En tjener er kommet med en bøn til kunderne om at stoppe med tre ting, der er til gene for hende og andre tjenere.

Tjener Krista Mackenzie har delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun deler og imiterer en række scenarier, der irriterer hende som tjener.

"Ting, der driver tjenere til vanvid," har hun beskrevet de tre ting, som hun præsenterer seerne for i sin video.

Videoen har hun delt på det sociale medie med følgende tekst: 'Den sidste... Det spørgsmål, jeg hader mest'. Det skriver The Sun.

Den første ting, der ifølge Krista irriterer tjenere, er, når folk selv tager deres drikkevarer, når tjeneren kommer med dem på en banke.

I videoen imiterer hun, hvordan et sådant scenarie vil se ud, hvor hun kommer med en bakke med drikkevarer.

Hun siger: "OK, jeg har to vand", hvortil kunden svarer: "Den tager jeg. Det er min tak. Tak", mens vedkommende selv tager glasset fra bakken.

I videoen fortæller Krista, at det er meget irriterende for tjeneren, da det kan forårsage, at de andre drikkevarer bliver væltet.

"Jeg ville virkelig sætte pris på, hvis du ikke tager din drink fra min bakke næste gang, og bare venter, indtil jeg giver den til dig," siger hun.

En anden ting, som også kan være enormt irriterende for tjenere, er hvis kunder vælger at rykke over til et andet af restaurantens borde, uden først at have sagt det.

Når Krista kommer hen til bordet i sin video, for at give kunderne deres mad, bliver hun chokeret over, at de har valgt at rykke til et andet bord.

"I har rykket jer. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle finde jer," siger hun, hvortil kunden svarer: "Ja, efter du gik, så vi dette bord, og det så bare meget mere behageligt ud, end det, du oprindeligt gav os, så vi rykkede herover."

Den tredje og sidste ting, der også kan være til stor gene for tjenere, er folk, der ikke ved, hvad de skal bestille, og derfor beder om forslag, men dernæst vælger at ignorere dem.

Krista spørger i videoen: "OK, er I alle klar at bestille?" hvortil en kunde svarer: "Ikke helt. Hvad er godt her?"

Krista svarer: "Vi er kendt for vores berømte kylling på rotisseri, så den kunne du prøve," men kunden svarer: "Nej. Jeg er ikke rigtigt til kylling. Hvad er ellers godt? Jeg kunne godt spise en god bøf."

Tjeneren svarer til dette med: "Min ven, så er du det forkerte sted, for vi laver ikke steak her. Vi har en kyllingewrap, en kyllingesandwich, eller en wok," men kunden svarer bare: "Nah."

Tilsyneladende er der mange, der har kunnet lide Kristas video, da den er gået viralt, og har fået mere end 2,1 millioner visninger. Derudover har den også fået mere end 418.000 likes samt over 500 kommentarer.

Mange andre, der arbejder i restaurationsbranchen, har i kommentarsporet givet udtryk for, at de kan genkende hendes frustrationer.

"Folk, der tager deres drikkevarer fra min bakke, er bogstaveligt talt min største hadeting," har en person skrevet.

"Vi har lige bare lidt rykket os over. Nå... Lad være med det," skrev en anden.

"Er folk ikke klar over, at hvis de skifter bord, skifter de nok også sektion, hvilket betyder, at det ikke er samme tjener, der er ansvarlig for den sektion," skrev en fjerde, hvilket Krista svarede på: "Tak! Nemlig!"

"Denne her: 'Vi er klar til at bestille', og så står jeg der i fem minutter, mens de alle snakker om, hvad de skal have," lød det fra en femte, som Krista også har besvaret: "Haha, ja – det er det værste."