To-årige Emilé fundet død i skov: Nu reagerer familien på tragedien

01/04/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Politi
Kraniet af den to-årige efterlyste dreng blev fundet i skoven.

Mest læste i dag

Søndag blev endnu et hjerteskærende kapitel tilføjet til den tragiske historie om den lille toårige Emilé, der forsvandt sidste sommer i den franske by Haut-Vernet.

Efter fundet af et kranie bekræftede statsadvokaten, baseret på genetiske undersøgelser, at det desværre tilhørte den forsvundne dreng.

Familien, som har været igennem en ubærlig ventetid, valgte at udtrykke deres sorg gennem deres advokat:

"Tiden er til at sørge, fordybelse og bøn," delte de med Le Parisien.

Emilé forsvandt under leg i sine bedsteforældres have, hvilket førte til en omfattende eftersøgning. Politiet, sammen med hundredevis af frivillige, søgte efter drengen i månedsvis, men desværre uden resultat.

Det var først lørdag, da vandrere gjorde det gruopvækkende fund af et kranie, at der kom et gennembrud i sagen. Den efterfølgende bekræftelse på, at kraniet tilhørte Emilé, har efterladt et dybt sår i lokalsamfundet og videre.

I denne tragiske tid har Emilés forældre udtrykt deres dybe taknemmelighed over for alle dem, der har bistået i eftersøgningen af deres elskede søn. Deres tak går til de mange mennesker, der har stået sammen med familien i denne ubærlige periode, og som har ydet en uselvisk indsats i håbet om at bringe Emilé hjem.

Anbefalet til dig