To personer omkommet i helikopterulykke

20/6/22 17:28

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
To personer er døde i en helikopterulykke. Helikopteren styrtede ned på en mark.

En helikopterulykke har kostet to personer livet, efter helikopteren pludselig styrtede ned fra himlen, hvorefter den landede på en mark i North Yorkshire.

Det er blevet bekræftet af det lokale politi ifølge Daily Star.

I en officiel meddelelse har politiet forklaret, at 'to personer desværre blev dræbt som følge af ulykken'. Ambulancer blev hurtigt tilkaldt til stedet ved Bentham Road nær Burton i Lonsdale, men desværre var der ikke noget at gøre.

Politiet tilføjede også, at der mandag eftermiddag har været ydet støtte til de pårørende fra betjente, der er trænet til dette. Samtidig sendte de også en opfordring til de omkringliggende beboere om at holde sig væk fra området.

"Beredskabet er på stedet for en hændelse ud for Bentham Road nær Burton i Lonsdale, hvor en helikopter er styrtet ned på en mark," lød det fra en talsmand fra North Yorkshire Police.

"Hændelsen skete kort før middag. Folk opfordres kraftigt til at undgå området."

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvad der har været årsag til, at helikopteren styrtede ned på en mark i udkanten af Yorkshire Dales.

Beredskabet blev set på stedet af flere vidner. Af vidner er der blevet berettet, at en lægehelikopter samt fire andre køretøjer var til stede på marken.

Det menes, at den tragiske ulykke fandt sted tæt på grænsen til Lancashire og Cumbria, i nærheden af Rivers Edge Caravan Parks.

Politiet her derfor opfordret offentligheden til at holde sig væk fra området, der altså er i udkanten af Yorkshire Dales.

Daily Star har været i kontakt med Yorkshire Ambulance Service, og en talsmand har bekræftet, at der var blevet 'sendt en række ressourcer' til stedet, men er ikke gået i dybden med ulykken.

Videooptagelser fra stedet viser en Yorkshire Air Ambulance Service-helikopter, der letter fra Bentham Road.