To små børn døde efter tragisk flagermus-angreb

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
De to søskende på 7 og 8 år omkom med blot 10 dages mellemrum efter angrebet.

Mest læste i dag

To unge søskende er døde med få dages mellemrum efter de blev angrebet af en flagermus.

En otte-årig pige fra den afsidesliggende bjerglandsby Palo de Lima i Mexico døde lørdag (7. januar), mens hendes blot syv-årige bror gik bort få dage inden, nemlig den 28. december.

Drengen døde på Doctor Aurelio Valdivieso General Hospital i Oaxaca, hvor test desværre ikke viste, at han havde fået rabies, før han havde tabt kampen med den dødelige virussygdom.

Et tredje barn, deres to-årige søster, blev også indlagt til ni dages behandling, efter at være blevet bidt, men hun er nu hjemme igen.

Hun skulle angiveligt være blevet bidt af den samme flagermus som sine søskende, der på tragisk vis mistede livet. Det skriver det britiske medie The Mirror.

Alle tre børn skulle være blevet bidt af flagermusen i starten af december, men det var først flere uger senere, at de blev kørt på hospitalet af deres bedstefar.

Årsagen til at familien ikke kørte dem på hospitalet før, bunder desværre ud i mangel på penge. Familien er nemlig fattig, og de havde derfor ikke råd til at tage på hospitalet før. Det fortæller de lokale myndigheder ifølge mediet.

Dødsfaldene har fået dyrlæger til at vaccinere flere hunde og katte for rabies, da de ville kunne bringe smitten videre.

Anbefalet til dig