Tog til Grækenland med fyr, hun aldrig havde mødt: Nu advarer hun andre, efter det gik galt

25/11/22 16:00

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Hun rejste til Grækenland med en fyr, hun havde mødt på en dating-app. Nu advarer hun andre mod at gøre det samme.

Langt de fleste har oplevet at være på en date med en person, de møder for første gang, som slet ikke går, som planlagt.

Det er dog de færreste, der har været nødt til at dele et fly hjem fra Grækenland efter en mislykket date. Det var dog netop, hvad der skete for Phoebe. Det skriver Daily Star.

Den unge kvinder, der er fra Manchester i Storbritannien, har selv delt sin historie i en video på TikTok. Her fortæller hun, at hun var rejst til Grækenland med en fyr, hun for nylig havde mødt på dating-appen Hinge.

"Tidligere på året tog jeg på en date med en fyr fra Hinge. Det var bogstaveligt talt vores første date. Vi mødtes i lufthavnen, og tog til Grækenland i et par dage," lyder det fra hende.

"Hvorfor ikke? Vi er unge og frie. Vi boede ikke i nærheden af hinanden, så vi vidste, at det ikke ville blive et seriøst forhold."

I videoen, der har fået mere end 7.000 likes, fortæller hun, at det hele fungerede glimrende til en start. Her lagde de ud med at gå på bar sammen, hvilket de havde det sjovt med.

"Han var faktisk en rigtig, rigtig sød fyr. Altså, en rigtig sød fyr. Vi havde en fantastisk tid. De første tre dage var fantastiske," siger hun.

"Og om aftenen tog i vi byen. Jeg ville ikke på en vildt romantisk ferie, fordi han vitterligt var en fremmed, men vi tog ud på nogle barer, og det var rigtig sjovt. Vi gik ikke til den."

På tredjedagen begyndte det hele dog at gå den forkerte vej, fordi han begyndte at flirte med en anden kvinde ved poolen - og Phoebe er overbevist om, at de endte med at gå i seng sammen.

"Han flirtede med den her pige ved poolen, og jeg blev lidt ked af det, så jeg gik ned på stranden alene. Jeg sad og læste i en bog, og jeg fik mig en cocktail," fortæller hun.

Da det endelig var tid til at vende hjem fra solrige Grækenland, var stemningen bestemt ikke god, og de var ikke længere på talefod. Da de vendte hjem til Storbritannien, endte de også med at blokere hinanden.

"Jeg tænkte bare: 'Det er den sidste aften. Jeg skal bare nyde min aften', og jeg havde en dejlig tid," fortæller hun om den sidste aften på rejsen.

"Men på flyet hjem talte vi vitterligt ikke hele flyveturen."

"Jeg er 90% sikker på, at han var sammen med pigen fra poolen den aften, og vi blokerede hinanden. Så gør det ikke," advarer hun også.

I kommentarfeltet er der mange, der har givet udtryk for, hvad de mener om, at hun tog med en fremmed fyr til Grækenland.

"Ha, det er en skør, men spontan historie," skriver en, mens en anden skriver: "De fleste får bare en drink på første date."

"Det virker som den mærkeligste første date nogensinde," lyder det fra en tredje.