Tolder fik et kæmpe chok da han så indholdet af sportstaske

25/06/2022

Henrik Rothenbücher

Dette er ikke fra den omtalte episode, men blot et genrefoto. Foto: Shutterstock
Da en toldarbejder opdagede at tre personer, var ved at snige sig over grænsen stoppede han dem. Da han åbnede den sportstaske de havde med sig, fik han sit livs overraskelse.

Mest læste i dag

En helt almindelig dag på arbejde, udviklede sig til at blive en dag, som toldarbejderen Marshall Maynards aldrig glemmer. Marshall arbejder som patruljerende toldarbejder i Brownsville nær grænsen til Texas.

En dag var han ude på et sted nær Rio Grande, hvor han opdager tre personer som er i færd med at snige sig over grænsen og ind i Texas, med sig havde de en stor sportstaske. 

Som toldarbejder er man vant til at se lidt af hvert og ofte bliver der forsøgt smuglet ulovlige sager ind over grænserne. Men denne dag var det noget helt anderledes der lå i tasken. 

Da Marshall og hans kolleger åbnede tasken, mødte der dem et chokerende syn. I tasken lå en tigerunge.

Foto: Youtube

Handlede hurtigt

Den var stadig levende, men lå meget stille. Marshall antog at tigeren måtte være blevet bedøvet og de tilkaldte straks hjælp.

Den lille tigerunge blev i al hast, bragt til et dyrehospital i nærheden. Det var i sidste øjeblik, for tigerungen var i meget dårlig stand, da de ankom til dyrehospitalet.

Havde det ikke været for Marshall, som opdagede de tre personer og derefter reagerede hurtigt - så havde tigerungen været død.

Det lykkedes dyrlægerne at redde ungen og den kom i pleje hos en zoologisk have i området. Den er nu kommet sig helt og har fået et godt hjem i en dyrepark.

Den lille tigerunge hos dyrelægen. Foto: Youtube

Dyreparkens chefveterinær Thomas DeMaar fortæller tigerens historie til de besøgende, i håb om, at det er med til at oplyse folk om, at vilde dyr ikke skal være offer for handel og at de ikke er kæledyr.

"Vi mennesker forstår ikke at det er helt forbudt og at det kan have en ødelæggende effekt, at fjerne de vilde dyr fra deres naturlige livsmiljøet." Fortæller han.

Anbefalet til dig