Tom Cruises 26-årige søn ser uigenkendelig ud i sjældent foto

24/9/22 10:11

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Tom Cruises søn er slet ikke til at genkende.

Tom Cruise og Nicole Kidmans adoptivbarn, Connor, er ikke til at genkende. Den nu 27-årige Connor har nemlig delt et sjældent billede, hvor han fremviser sin fangst fra en fisketur, som han var afsted på med nogle kammerater i Costa Rica. 

Connor, der har delt billedet på sin Instagram-konto, ser meget anderledes ud, end hvad fans husker.

Det skriver Daily Mail. 

Foto: Privat

Foto: Privat

"Vi tygger gulfinnet tun i dag!" skriver Connor til billedet på Instagram. 

Han bærer solbriller, beige shorts, og så har han sågar fået skægget på plads. 

Nicole og Toms adoptivbarn

Tom Cruise og Nicole Kidman, som var gift fra 1990 tl 2001, adopterede Connor i 1995. De havde i forvejen en adoptivdatter, Bella, som nu er 29, som de havde adopteret tre år forinden. 

Cruise skulle dog angiveligt ønske at se mere til Bella, hvorfor han angiveligt har forsøgt at overtale hende til at flytte ind i deres penthouse i London. 

Penthousen i London koster Tom omkring 2,8 mio. kroner om måneden, og den kommer blandt andet med indendørs svømmingpool samt den bedste udsigt, man tør drømme om.

Den er da også blevet brugt flittigt i denne tid, da Tom Cruise har befundet sig i London, hvor han har skudt scener til Mission: Impossible 7. 

Vil ikke være kendt

Det siges, at Toms adoptivdatter foretrækker at undgå mediernes søgelys, da hun ikke ønsker at være kendt. Og det tyder da heller ikke på, at Tom Cruise, der er blandt de rigeste Hollywood-stjerne, støtter sin datter financielt. 

Bella og Tom skulle dog stadig have et fint forhold til hinanden, hvilket man ikke kan sige om hendes forhold til Nicole. De skulle nemlig have mistet kontaktet efter skilsmissen. 

Det kan måske skyldes, at Bella er en del af Scientolgy-kirken, mens Nicole ikke er. 

Nicole Kidman har dog altid været meget privat. Det har hun fortalt til alle medier, hvis de spurgte til hendes familie. 

"Jeg er meget privat, hvad det angår. Jeg ønsker at beskytte mine forhold, men jeg kan sige, at jeg med sikkerhed vil give mit liv for mine børns," sagde hun til Who magazine.