Tom Hanks og konen smittet med coronavirus

12/03/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Skuespilleren Tom Hanks har tidligere vundet international hæder på at spille syg i film. Nu er han smittet med coronavirus og er isoleret i Australien.

Mest læste i dag

Sammen med konen Rita Wilson er den verdenskendte skuespiller blevet isoleret i Australien.

Det sker efter han efter eget udsagn er blevet smittet med coronavirus. Det skriver den 63-årige skuespiller på sin Twitter-konto.

"Hej folkens, Rita og jeg er i Australien," begynder den Oscarvindende skuespiller sit Tweet.

"Vi følte os en smule trætte, som om vi var forkølede og lidt kropssmerter. Rita havde nogle kuldegysninger, der kom og gik. En smule feber også. For at spille vores kort rigtigt, som det er nødvendigt i verden lige nu, blev vi testet for coronavirus, og vi var positive," skriver skuespilleren, der i 1994 vandt en Oscar for at spille en HIV-smittet mand, der kæmpede mod andres uvidenhed og ignorance overfor HIV.

"Hvad så nu? Officielle sundhedspersoner har protokoller, der skal følges. Vi vil blive testet, observeret og isoleret lige så lang tid, det er nødvendigt for at opretholde den offentlige sundhed og sikkerhed. Der er ikke så meget andet at gøre, end at tage det en dag ad gangen. Vi holder verden opdateret," slutter Tom Hanks af.

Vandt Oscar to år i træk

Thomas Jeffrey Hanks blev født den 9. juli 1956 i Concord, Californien. Hanks har opnået stor succes som dramatisk skuespiller i flere mindeværdige roller bl.a. som Andrew Beckett i Philadelphia, titelrollen i Forrest Gump, kaptajn John H. Miller i Saving Private Ryan, og Chuck Noland i Cast Away.

Tom Hanks vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle to år i træk, for henholdsvis Philadelphia og for Forrest Gump.

 

Anbefalet til dig