Tom lavede massiv dummefejl på vej hjem fra indkøbsturen: Nu udlodder han dusør på 2.200 kroner

27/03/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Facebook/Lindel Cain
Nu håber Tom og hans kommende brud på at blive ringet op.

Mest læste i dag

Adelaide, Australien, blev for nylig scenen for et drama, der kunne have været taget ud af en romantisk komediefilm.

En brudekjole til en værdi af næsten 1.200 euro forsvandt under tragikomiske omstændigheder.

Hovedpersonerne i dette uventede eventyr, Lindel Cain og hendes forlovede Tom Mitton, oplevede enhver bruds værste mareridt, da de opdagede, at kjolen var blevet efterladt på taget af deres bil og sandsynligvis var faldet af under kørslen.

Hændelsen fandt sted, da parret var på vej hjem efter at have været forbi et indkøbscenter i det nordlige Adelaide, hvor de havde hentet genstande til deres kommende bryllup.

I forventningens glæde glemte Mitton at sikre den vigtigste af alle brylluppets genstande - brudekjolen - kom ind i bilen. Det var først, da de skulle til at gøre et stop ved et indkøbscenter, at realiteten af situationen ramte dem.

Det skriver det australske medie 7News Australia.

I hast vendte parret straks om for at spore deres rute tilbage, i håb om at finde den forsvundne skat. Desværre var deres søgen forgæves, selv efter at have ledt langs vejkanten, hvor de håbede at finde kjolen intakt.

I et forsøg på at genvinde det tabte, tog Cain til sociale medier, hvor hun appellerede til offentlighedens hjælp og tilbød et finderhonorar på 500 australske dollars (cirka 2.250 danske kroner) for kjolens sikre returnering. Dette skridt gjorde hende til en øjeblikkelig viral sensation, og mange australiere blev involveret i søgningen efter den forsvundne brudekjole.

Situationen var uden tvivl hjerteskærende for Mitton, som ifølge rapporter har været synligt påvirket af hændelsen, med tårer og dyb skuffelse over den uventede vending. Men trods den ulykkelige begivenhed, fastholder Cain en positiv indstilling. Hun spøgte endda med, at bryllupstalen nu er sikret at blive et højdepunkt, fyldt med humor og måske en lærestreg eller to om kærlighedens uforudsigelige natur.

Uanset udfaldet af den aktuelle kjolejagt er én ting sikkert: Lindel Cain og Tom Mitton's bryllup, planlagt til 2025, vil have en historie for livet - en fortælling om tab, kærlighed og fællesskabets kraft. Og selvom den forsvundne kjole måske ikke finder sin vej tilbage, er parret besluttet på at gå videre sammen, muligvis med en ny kjole, men med den samme urokkelige kærlighed til hinanden.

Anbefalet til dig