Tony Bennett er død

Af: Thea Andersen

|

21/07/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Musikeren blev 96 år.

Lige nu læser andre også

I en alder af 96 år er den verdenskendte sanger Tony Bennett afgået ved døden.

Dette er blevet bekræftet af hans publicist, Sylvia Weiner, der ifølge Mirror har meddelt, at han sov stille ind i sin hjemby New York. Verdenskendte artister og fans hylder nu den sidste af de store saloon-sangere.

Tony Bennett, der i slutningen af sin imponerende karriere samarbejdede med Amy Winehouse og Lady Gaga, blev i 2016 diagnosticeret med Alzheimer. Trods sin sygdom fortsatte han med at optræde og indspille musik frem til 2021, hvor han blev tvunget til at gå på pension.

Musikerens søn, Danny Bennett, bekræftede pensionen efter hans udsolgte koncerter på Radio City Music Hall i New York sammen med Lady Gaga.

"Der bliver ikke flere koncerter. Det var en svær beslutning, da han stadig er en dygtig performer. Men dette er lægernes ordre, og hans fortsatte helbred er det vigtigste," udtalte Danny på det tidspunkt.

Tony Bennett trak sig tilbage efter at have aflyst sine koncerter i 2021.

"Han vil lave andre ting, men ikke koncerter. Det er ikke det at synge, men rejserne, der er for meget for ham. Vi vil ikke have, at han falder på scenen - noget så simpelt som det," tilføjede sønnen.

Tony Bennet ville være fyldt 97 år om mindre end to uger - den 3. august.

Anbefalet til dig