Tony finder et skjult brev efter sin kones død: Da han læser det, bliver hans liv forandret

Af: Per Broch

|

04/01/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Efter 50 års ægteskab døde den 81-årige Tony Trapanis kone. Da han rydder op i hendes ting, finder han et brev, der ændrer hans liv drastisk.

Mest læste i dag

Det havde været stor kærlighed gennem mange år, så da Tonys kone dør, er enkemanden fuldstændig ødelagt.

Parret har boet sammen i mere end 50 år, og for at lindre smerten, begyndte Tony at gennemgå konens efterladte ting. Han havde ingen anelse om, hvad der ventede ham i de gemte sager.

Pludselig fandt han nemlig en bunke skjulte breve. En del af dem var adresseret til Tony selv, men han havde aldrig læst dem.

Enkemanden åbnede forsigtigt de breve, der var adresseret til ham. Da han læste de første linjer, fik han sit livs chok. Det ene brev var 56 år gammelt og kom fra en kvinde, som han havde et forhold til tilbage i 1950'erne.

At afsenderen var en kvinde ved navn Shirley, kom ikke som den største overraskelse. Men brevets indhold fik Tony til at tabe kæben. Shirley afslørede nemlig, at Tony havde en søn. En søn, som han aldrig havde den fjerneste anelse om eksisterede.

Chokket forandrede Tonys liv, og pludselig var den 81-årige mand blevet far. Tony havde en søn, den nu 61-årige Samuel!

Igennem mange år havde Tony og hans kone forsøgt at få børn. Helt uden held. Tony havde en mistanke om, at hans kone gemte brevene for ham af frygt for at miste ham. Alligevel forundres Tony over, at hans kone ikke viste ham brevet, han ville have håbet på, at hans kone have taget imod hans barn, når hun nu ikke selv kunne få børn.

Fra det ene øjeblik til det andet fik Tonys liv en helt ny mening. Han gik fra at være enkemand til at være far, en rolle, som han havde håbet på igennem et helt liv.

Det var et uforglemmeligt gensyn for både far og søn.

Herunder kan du høre far Tony og hans søn Samuel fortælle om dette følelsesladede møde.

Anbefalet til dig