Topchefen der tjener 11,2 millioner kroner OM DAGEN

Udland
Foto: privat
Denise Coates gav sig selv en lønstigning på 52 procent sidste år. Det har givet hende en årsløn på mere end fire milliarder kroner.

Lige nu læser andre også

Denne artikel er første gang udgivet i 2021.

Denise Coates, der er administrerende direktør for Bet365, fik sidste år den højeste årsløn i Storbritannien, der lyder på godt og vel 4,1 mia. kr. Det er svarende til 11,2 mio. kr. om dagen. Hun gav desuden sig selv en lønforhøjelse på hele 52 procent sidste år.

Den 53-årige Denise Coates fik en årsløn på 421 mio. Pund (3,68 mia. kr.) for sin rolle som administrerende direktør i Bet365.

Derudover fik hun også et udbytte på 48 mio. pund (419 mio. kr.), da hun ejer 50% af anparterne i virksomheden. Det skriver The Sun.

Hendes timeløn lyder derfor på godt og vel 54.000 pund, hvilket svare til 472.000 kroner.

Derudover var hendes lønpakke også højere, end alle lønninger blandt de øverste ledere i Storbritanniens 100 største børsnoterede virksomheder tilsammen. 

I alt udbetalte Bet365 607 mio. pund (5,3 mia. kr.) til ledere i virksomheden, hvilket også omfatter Denise Coates' bror John, som også er ansat som direktør i virksomheden. 

Coates-familien anslås at have en formue på omtrent 6,8 mia. pund, hvilket er svarende til 59,4 mia. kr.

Det gør Denise Coates til den 5. rigeste kvinde i Storbritannien. Det er kun Marit og Kirsten Rausing, Charlene de Carvalho-Heineken og Kirsty Bertarelli, der er foran hende på listen. 

Afsløringen af Denise Coates' massive lønpakke kommer i kølvandet på, at det er blevet afsløret, at hun er ved at bygge et luksuriøst og moderne hus, der er designet af den berømte arkitekt Norman Foster.

Huset forventes at få en pris på 90 mio. pund, hvilket svarer til 786 mio. kr. Det vil blive bygget på en stor grund i Cheshire på 52 hektar og vil byde på en kunstig sø, sunkne tennisbaner, stalde, et bådhus og huse til de ansatte. 

I december 2018 blev det afsløret, at hun havde brugt hele 5,5 mio. pund (48 mio. kr.) på at opkøbe flere hundrede hektar landbrugsjord, som omgiver hendes nye hjem.

Siden 2014 har hun opkøbt hele 12 separate jordarealer.  Det nærmest uvirkelige hus er ikke den eneste måde, hun fremviser sin rigdom på.

Hun kører nemlig også i en Aston Martin DB9.

Anbefalet til dig