Torpederede gruppe af demonstranter fra "Black Lives Matter": Ku Klux Klan leder tiltalt

09/6/20 10:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Politi
En fredelig demonstration tog en voldsom drejning, da demonstranterne blev påkørt af en 36-årig mand.

Den 36-årige Harry H Rogers, er anklaget for at køre ind i en gruppe fredelige demonstranter, i Richmond, Virginia, skriver Sky News.

En gruppe mennesker fra “Black Lives Matters” var samlet i en fredelig demonstration, hvor de protesterede for Georg Floyds død - en sort mand, som døde efter en politibetjent knælede på hans hals, under en anholdelse den 25. maj i år. De var i færd med at blokere en gade i Richmond Virgina, hvor Rogers kørte ind i gruppen. 

 

 

Heldigvis slap de fleste uskadte fra hændelsen, kun en enkelt blev ramt af bilen - men meldes ikke som “alvorligt såret”.

Rogers kørte “uforsvarligt” rundt i nærheden af demonstrationen, og gassede op, før han med sin pickup pløjede ind i gruppen af demonstranter, fortæller anklager Shannon Taylor. 

Rogers er nu tiltalt for overfald og anklager Shannon taylor fortæller, at myndighederne også overvejer om han skal tiltales for hadkriminalitet. Efterforskningen af Rogers sociale medier afslørede nemlig også at han er såkaldt “propagandist for konfødereret ideologi”.