Tragisk bryllupsfest: 5-årig dreng død

14/9/20 07:13

Sarah Steenfeldt

Luca til bryllupsfesten. Foto: Privat
Et bryllup er normalvis en dag fyldt med glæde og lykke, men ved en bryllupsfest den 4. september, tog festen pludselig en dramatisk drejning.

Til en bryllupsfest skete der for nylig en uhyggelig ulykke. Festlighederne var i fuld gang på Drake Hotel i Chicago, da 5-årige Luca Berlingerio mistede livet. Den lille dreng var sammen med hans familie afsted til festen, hvor de fejrede brudeparrets store dag. Det skriver News.com.

På et tidspunkt leger Luca sammen med flere andre børn til festen. Legen foregår ved et bord, der var placeret bag en sofa. På hotellets overvågning kunne politiet efterfølgende se, at ulykken indtraf da Luca ligger hen over bordet, hvor han forsøger at ‘glide’ ned af det. Her sker det forfærdelige, at granitbordpladen glider med,  og dermed falder både Luca og bordpladen ned, hvor bordpladen rammer den lille dreng i hovedet.

Ulykken kostede Luca alvorlige hovedskader og han blev hastet til hospitalet, hvor han blev erklæret død. 

Det er ikke kun familien som er knuste over den skrækkelige ulykke, også på hotellet er de dybt rystede over den forfærdelige hændelse. 

Billedet blev taget til brylluppet, kort inden ulykken indtraf. Foto: Privat

Billedet blev taget til brylluppet, kort inden ulykken indtraf. Foto: Privat

 

"Vi ønsker ikke at gå i detaljer"

“Vores team er sønderknuste over denne forfærdelige ulykke. Vi ønsker at dele vores medfølelse med den berørte familie og venner. For at respektere deres privatliv, ønsker vi ikke at dele hændelsen i detaljer,” udtaler Hotellets generaldirektør Lee Hoener i en pressemeddelelse. 

For at støtte Lucas mor, Simone Berlingerio, er der blevet oprettet en GoFundMe, som allerede har indsamlet omkring 20.000 $, hvilket er svarende til i omegnen af 125.000 danske kroner. Indsamlingen er oprettet for at hjælpe familien med blandt andet omkostingerne til begravelsen.

Kvinden bag indsamlingen er Yesenia Cortez, som har oprettet den på vegne af Lucas mor. 

“Ingen ord kan forklare hvordan det føles at miste sit barn, vi ved tiderne er svære, men alt kan hjælpe,” udtaler Yesenia.

Lucas blev begravet i lørdags, hvor der blev sendt adskillige hilsner til den sørgende familier. 

“Vi bevarer Luca i vores hjerter og beder for ham. Han var den kæreste, han lyste klasseværelset op med sit smukke smil.” Skriver en på fundraising-siden.

“Kære Simone, må du og din familie finde styrken til at komme igennem denne smertefulde tid, vores tanker og bønner går til dig,” skrev en anden.

En smilende Luca til brylluppet. Foto: Privat

En smilende Luca til brylluppet. Foto: Privat