Tre venner tog ind for at spise soft ice: Kort tid efter indtrådte tragedien

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kort efter skete det, der ikke måtte ske.

Mest læste i dag

En tur til drive-thru for at nyde en iskold behandling synes at være en uskyldig fornøjelse for de fleste. Men hvad nu hvis nogen fortalte dig, at hvis en soft ice cream-maskine ikke bliver ordentligt rengjort, inden du serveres din frosne godbid, kan du faktisk risikere dit liv?

Littlethings.com via. Inside Edition rapporterer om tre dødsfald, der er blevet knyttet til Listeria-bakterier fundet i en soft ice cream-maskine, der blev brugt til at lave milkshakes på en Frugals fastfood-restaurant i Tacoma, Washington.

En juridisk repræsentant for Charles Robersons familie, en af de afdøde kunder, påpeger, at årsagen til infektionen med Listeria-bakterier skyldes, at ismaskinen ikke blev ordentligt rengjort.

En erklæring fra Frugals-franchisen siger, at restauranten vil skærpe sine rengøringsprocedurer, og virksomheden er "hjerteknust" og "dybt fortryder enhver skade, vores handlinger kunne have forårsaget."

Inside Edition påpeger, at Listeria, sammen med andre skadelige bakterier, trives ved lave temperaturer i fødevareudstyr, der ikke er blevet ordentligt desinficeret.

For at få et nærmere kig på nogle af de daglige påkrævede rengøringspraksis, der skal finde sted for at holde soft ice cream-maskiner sikre og i overensstemmelse med reglerne for at betjene kunder, besøger Inside Edition en Soft Swerve Ice Cream i Manhattan.

Nyheden spredte sig viralt, og blev sidenhen samlet op af nyhedsmedierne,

Anbefalet til dig