Trist melding fra prins Harry: Må vente et år mere

03/2/21 13:29

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det gik ikke som håbet og forventet - så nu må prins Harry væbne sig med tålmodighed.
Invictus Games er det internationale sportsstævne for skadede veteraner - det er også prins Harrys hjertebarn. Det stiftede han nemlig tilbage i 2014 og har lige siden, set frem til at afholde det hvert år. Men nu er det blevet meldt ud, at det desværre ikke kommer til at finde sted i år - og derfor må både prins Harry og mange andre væbne sig med tålmodighed. Det skriver BILLED-BLADET.   Det var meningen at det skulle løbe af stablen til maj. Nærmere bestemt fra den 29. maj til den 5. juni. Men de mange forventningsfulde deltagere må vente et helt år mere, før stævnet igen bliver afholdt i Haag i Holland. 
I en pressemeddelelse, som også er underskrevet af prins Harry selv, oplyser Invictus Games, at det ikke bliver afholdt. Der står også, at de håber på, at det kan ske i 2022.

Ønsker ikke en negativ effekt

"Vores mission vil blive ved med at skinne igennem fra nu af og indtil foråret 2022, når vi håber at kunne se jer alle igen i Haag," lyder det blandt andet fra prins Harry og hans medarrangører. 

Det er coronavirussen der har sat en kæp i hjulet. Det øsnkes nemlig ikke at afholde sportsstævnet, hvis det skal være under en masse restriktioner. Man ønsker ikke at udsætte de tilmeldte veteraner for sociale restriktioner, der kan have en negativ effekt - når de er på en rejse som gælder om at få det bedre, lyder det blandt andet i pressemeddelelsen.

 "For så mange rundt omkring i verden, inklusivt the Invictus community, har COVID-19 ændret vores forventninger, håb og planer. Men vores urokkelige mission er styret af styrke og sammenhold - og den mission vil blive ved med at skinne igennem fra nu af og indtil foråret 2022, når vi håber at kunne se jer alle igen i Haag. Lige nu planlægger vi programmer og muligheder for at kunne oprette en forbindelse til hinanden i den kommende tid og måder at kunne tilføre noget af Invictus' ånd i jeres egne samfund i det kommende år. Vi glæder os til at dele mere med jer snart," står der i pressemeddelelsen.