Troede de havde begravet deres far: 3 uger efter får døtrene den tragiske nyhed

Af: Thea Andersen

|

25/07/2023

Udland
Foto: Rizzuto Advokatfirma
Foto: Rizzuto Advokatfirma
Døtrene sagsøger begravelsesfirmaer efter frygtelig fejltagelse.

Lige nu læser andre også

Tre uger efter at have troet, at de havde begravet deres elskede far, Clifford Zaner, fik de tre døtre en frygtelig nyhed: Begravelsesfirmaet havde lagt den forkerte person i kisten.

Nu sagsøger to af søstrene de to begravelsesfirmaer, der var involveret i processen, for 60 millioner dollars.

Det tragiske forløb begyndte, da Fletcher Funeral and Cremation Service i Fountain Inn, South Carolina, ved en fejl sendte det forkerte lig til New York, hvor bedemandsfirmaet Star of David stod for selve begravelsen.

Clifford Zaners lig blev i stedet sendt til Florida, skriver Sosialnytt.

I en erklæring til People forsikrede Star of David, at familien havde bekræftet identiteten på den afdøde på gravstedet før begravelsen. Men døtrene, Stacy og Megan, hævder, at de klart gjorde opmærksom på, at personen i kisten ikke lignede deres far.

I retssagen påpeger de to søstre, at de gentagne gange gjorde indvendinger og forsøgte at få fejlen rettet, men uden held. Det endte med, at deres far blev begravet som en fremmed og ikke i overensstemmelse med den jødiske tradition.

"Du stoler på disse mennesker. Du ved ikke, hvad du laver, det sker ikke hver dag. Vi mister vores far en gang i vores liv," har de to søstre udtalt. De føler, at Fletcher efterlod deres far lighuset uden værdighed eller respekt.

Star of David har beklaget dybt den sorg, familien har oplevet på grund af fejlen begået af begravelsesfirmaet i South Carolina og hævder, at de hurtigt kontaktede familien for at tilbyde alle nødvendige tjenester for at lette sorgen.

Fletcher Funeral and Cremation Services har dog ikke reageret på henvendelser, udover at de har undskyldt direkte til familien.

Det var først efter tre uger, at familien troede, de havde begravet Clifford Zaner, at de fik besked om sammenblandingen. Endnu en begravelse af Clifford Zaner blev afholdt i Jacksonville, Florida.

Stacy erindrer, at hun blev mistænksom, da hun opdagede, at hendes fars overskæg manglede. Hendes bekymringer blev yderligere bekræftet, da bedemanden forsikrede hende om, at barbering var standardpraksis, men hun følte stadig, at noget ikke stemte, især efter at have set et obduktionsar på mandens hoved - noget, der ikke blev foretaget på hendes far.

Megan og Stacy hævder, at begravelsesfirmaet i South Carolina har undskyldt for fejlen, men de har ikke modtaget nogen refusion for den forkerte begravelse, hvor bedemandsfirmaet i New York trods indvendinger begravede det forkerte lig på det, der skulle have været Clifford Zaners sidste hvilested.

Stacy betalte hele 12.000 dollars for begravelsen hos bedemandsfirmaet i New York.

"Jeg vil have, at de tager ansvar for denne frygtelige fejltagelse. Og jeg vil gerne have, at tingene kommer på plads i fremtiden, et system, som jeg mener skal være der, så det ikke sker for andre," siger Megan.

Anbefalet til dig