Tyve hærger Apple-butik

05/12/22 13:30

Thea M. Andersen

Foto: Privat
Personale i en Apple-butik i Californien er blevet rost for, hvordan de håndterede tyve, der stjal produkter.

Mens mange mennesker brugte Black Friday på at købe julegaver til gode priser, besluttede et par maskede tyve at benytte lejligheden til at hærge en Apple-butik.

Det skriver LADbible, der har delt en video af tyvene, der stjæler en masse produkter, mens personalet forsøger at beskytte de andre kunder, der er i butikken.

Ifølge Fox er videoen taget i Apples butik i centrum af Palo Alto, CA.

I videoen kan man se, at de blandt andet stjæler iPhones fra Apples udstillingsområder og putter dem i deres rygsækker.

Tyvekosterne lød på en samlet værdi af titusindvis af dollars.

Over for PPV Tahoe, som har delt videoen på Instagram, har et vidne fortalt:

"Politiet ankom cirka 20 sekunder efter. De to mistænkte løb ind i en gyde ved siden af ​​parkeringskælderen, og politiet barrikaderede den. Jeg var der i 30 minutter, og de endte ikke med at finde dem."

Siden videoen blev delt for seks dage siden, har knap 16.500 personer kommenteret det. Mens nogle spørger, hvorfor der var ingen, der gjorde noget, så roser andre personalet i Apple for at bevare roen og holde kunderne trygge.

”Personalet gjorde 100 % det rigtige her. Det er [uhyggeligt], hvad disse kriminelle gør, men medarbejderne beskytter kunderne. Det, der nu skal ske, er, at nogen holder de kriminelle ansvarlige og lader politiet være politiet," lyder en kommentar, mens en anden skriver:

"Godt for dem. De ønskede at [sikre] at deres kunder ikke spillede helt og kom til skade. Medarbejderne ved, at varerne alle har serier og kan deaktiveres. Dette er ikke Apples første massetyveri. Dette var den rigtige måde at gøre det på."