Ubehageligt besøg hos Harry og Meghan: Tvang sig adgang flere gange

15/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det er ikke længe siden at Harry slog fast, at han har bekymret sig for familiens sikkerhed - og det er måske med god grund.

Mest læste i dag

I det store og ikke mindst omdiskuterede interview med Oprah Winfrey, var sikkerhed et stort samtaleemne. Harry slog også fast, at det havde været meget utrygt for familien at de havde fået fjernet deres sikkerhedsfolk, og at det var Harrys højeste prioritet, at familien kunne føle sig tryg.

Harry fortalte dog også i interviewet, at parret netop vil sørge for at de kan føle sig sikre - men alligevel tyder noget på, at parret ikke kan føle sig helt sikker. Nu er det nemlig kommet frem, at de har haft ubudne gæster. Det skriver TMZ .

Den ubehagelige oplevelse med den ubudne gæst, skete tilbage i december. Her tvang en 37-årig mand sig,ikke bare én gang - men to gange, adgang til Harry og Meghans hjem i Montecito, i Santa Barbara i Californien. 

Tvang sig adgang flere gange

Manden hedder Nickolas Brooks, og første gang han uventet - og ikke mindst uønsket - slog vejen forbi parrets hjem var på juleaftensdag. Om parret var hjemme vides ikke - og det vides heller ikke hvad han ville. 

Første gang slap han med en advarsel, men anden gang faldt hammeren. Det skete allerede to dage efter første uønskede visit. Her rykkede politiet ud og fik anholdt manden.

Angiveligt var han taget hele vejen til parrets hjem fra Ohio. Om Meghan og Harry var hjemme da han dukkede op er ikke oplyst.

Parret er ekstra meget i medierne i øjeblikket, efter det store interview med Oprah Winfrey, hvor parret kom med flere eksplosive afsløringer.

Blandt andet afslørede Meghan, at hun en overgang som fremtrædende medlem af det britiske kongehus, havde haft det så skidt, at hun overvejede at begå selvmord. Derudover fortalte parret, at et familiemedling havde ytret bekymring om sønnens hudfarve inden han blev født. 

Interviewet har trukket overskrifter i medierne verden over og efter få dage reagerede det britiske kongehus - det kan du læse mere om her: