Ufattelig tragedie: 5-årig dræbt

17/08/2020

Sarah Steenfeldt

Den 5-årige Cannon som blev dræbt den 9. august. Foto: GoFundMe.
En familie gennemgår lige nu det værst tænkelige, en familie overhovedet kan være udsat for. De har mistet en søn og lillebror, på allerværste vis.

Mest læste i dag

Søndag den 9. august var en helt almindelig eftermiddag hos familien, hvor den 5-årige Cannon legede udenfor familiens hus i North Carolina, med sine to søstre på 7 og 8 år. Cannon cyklede rundt omkring huset, da hele verden pludselig med ét ændrede alt for familien. Det skriver CNN.

Familiens nabo gennem otte år, marcherede pludselig ud af sit hus og direkte over til de legende børn, hvor han stoppede op direkte foran lille Cannon og skød ham i hovedet. Han blev dræbt på stedet, lige foran sine to søstre.

Cannons far som var inde i huset, hørte braget og skyndte sig ud. Der så han Cannon ligge på jorden og hans første indskydelse var at han var væltet på sin cykel, fortæller han til CNN. Det blev dog hurtigt klart for ham at det var langt mere alvorligt end et cykelstyrt.

Skreg efter hjælp

Han tog sin søn i armene og skreg på hjælp. 

“Du kan ikke forestille dig hvordan det føles at holde din søn i armene, med et skudsår i hovedet og hans blod der løber ned over dine arme,” siger han til CNN. 

Samtidig med at han stod med sin søn i armene, kunne han se naboen i haven ved siden af, som havde en pistol i hånden. Cannons far fortæller at han var fyldt med raseri, men ikke kunne forlade sin søn.

Den rystede far kan også fortæller at der intet ondt var mellem de to naboer, de havde endda spist middag sammen dagen før drabet. Efter middagen havde de også drukket en øl sammen. 

“Der var intet mellem os, intet ondt blod overhovedet, han har ingen grund til at gøre det her,” fortæller Cannons far. 

 Politiet har ikke oplyst hvad motivet til drabet på den lille dreng var. De blev tilkaldt af en anden nabo, kort efter skyderiet på familiens adresse.

Den 25-årige Darius Sessoms blev anholdt ca. 30 minutter efter drabet.

Lille Cannon blev begravet i torsdags.

 

Anbefalet til dig