Ufatteligt tragedie: Sovende dreng køres over af mejetærsker

15/9/20 11:57

Christian Granhøj Skouboe

Jeffery blev 13 år. Foto: Champagne Funeral Chapel
En dreng var faldet i søvn i marken, da en landbrugsmedarbejder genoptog høsten.

Lørdag morgen indtraf en forfærdelig ulykke, der kostede en kun 13-årig dreng livet. Drengen, hvis navn var Jeffery Lewis Powell, var taget alene på jagt efter hjorte, men var blevet træt, da katastrofen indtraf. Det oplyser den britiske avis The Daily Mail

Jeffery Lewis Powell stammede fra byen Elkton, der ligger i Michigan. Det var ikke langt fra sin hjemstavn, at han døde. Det var på en majsmark i Chandler Township, der ligeledes ligger i Michigan. Den lokale sherif i Huron Country tidligere blev afleveret ved marken, hvor han ville gå på jagt. Politiet arbejder nu ud fra en teori om, at drengen er blevet træt og er faldt i søvn i marken. 

Her lå han i skjul af årets afgrøder, der endnu ikke var høstet. 

Hjælper englene med at få vinger

Lørdag morgen omkring klokken 09 dukkede en 25-årig mand fra byen Pigeon i Michigan op. Han skulle færdiggøre den høst, som landbrugsarbejderne var i gang med. Han vidste ikke, at den 13-årige lå og sov et sted mellem majsene. Han gik i gang med arbejdet i mejetærskeren. Han kørte over Jeffery Lewis Powell, men opdager det - ifølge manden selv - ikke, men bliver først klar over katastrofen, da han finder drengen "meget kort tid senere". Han blev erklæret død på stedet. 

8. klasse eleven siges at have været en dygtig jæger, fisker og bueskytte. I sin fritid blev kunne han godt lide at spille på sin Xbox. 

En af Jeffery Lewis Powell forhenværende lærere skrev i forbindelse med hans bort, at "Han var meget hjælpsom og ville dele personlige oplevelser om dyr, træer og økosystemer," og tilføjer: 

"Da jeg gik på pension i juni 2019, skrev Jeff det bedste og mest kærlige brev til mig. Jeg ved, at han er ope i himlen og hjælper alle de små engle med at få deres vinger."