Ultralydsscanning efterlod forældre i chok

14/1/23 07:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
De så frem til at blive forældre til en sund og rask baby.

Gynækolog Lauren Murray blev efterladt overrasket, efter at have undersøgt Jenny Marr, som, sammen med manden Chris, var klar til at blive forældre. 

Det var dog intet i forhold til, hvordan Jenny og Chris havde det, for de blev nemlig blæst bagover af de overraskelser, de blev mødt af, hver gang Jenny blev undersøgt.

Hun husker derfor også tydeligt, da hun fik sin første ultralyd.

"Hun så meget alvorlig ud, så jeg spurgte, om der ikke var nogen hjerterytme. Jeg fik at vide, at det var der, men at der også var tre af dem. Så jeg fik at vide, at jeg havde tre babyer herinde. Jeg var rædselsslagen," siger hun til hjemmesiden Jesusdaily. 

Helt målløs

I kølvandet af ultralydsscanningen blev de henvist til fædselslæge Ryan Reinheirt - og her ventede endnu et chok. 

Da Ryan undersøgte Lauren, blev nemlig også han helt målløs.

Jeg sagde: "Åh nej, har vi mistet en? Er der noget galt med en af dem? Så fik jeg at vide, at der ikke var tre, men fire babyer herinde. Vi blev helt målløse," siger hun. 

"Jeg vendte mig til Ryan og sagde, at jeg ikke ville møde op den efterfølgende uge, for så ville der sikkert være fem," siger Chris. 

Foto: Privat

Foto: Privat

Det, der gør dette til noget helt særligt, er, at Jenny blev gravid på den naturlige måde. Og alle fire babyer er identiske.

Det bliver endnu mere sjældent, når hverken Jenny eller Chris har nogen tilfælde af tvillingefødsler i familien, ligesom de begge er enebørn. 

De små Hudson, Harrison, Henry og Hardy blev født den 15. marts, og de er alle raske og har det godt

Doktor Lauren Murray og hendes kollegaer bedømte, at identiske firlinger kun sker én ud af 11 eller én ud af 15 millioner graviditeter. 

"Det er så utroligt sjældent. Der er kun 72 lignende tilfælde," siger Lauren.