Undertøjsmodel ville tage bussen på arbejde - men den gik ikke

04/8/22 14:50

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Undertøjsmodellen Francia James besluttede sig for at tage bussen på arbejde i Washington DC i USA. Problemet var blot, at hun kun havde iført sig undertøj.

En kendt undertøjsmodel formåede at overraske både buschauffør og passagerer, da hun besluttede sig for at stige ombord på en bus kun iført blåt lingeri.

Francia James har selv delt en video, der viser, at hun sætter sig ind i en bus i Washington DC, for at tage på arbejde. Hun var dog kun iført et lingerisæt og et par sorte stiletter, skriver Daily Star.

I videoen, som har fået mere end 441.000 likes på det sociale medie Instagram, ser man Francia betale for en busbillet.

"Hej. Er det her bussen til 69th Street? Kan jeg komme til 69th Street, tak? Jeg skal på arbejde," siger hun, idet hun stiger ombord på bussen.

Den kvindelige chauffør er synligt chokeret over at se den letpåklædte Francia, og siger derfor: "Kan du venligst stå af."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Francia gør det dog klart for buschaufføren, at hun ikke har planer om at forlade bussen. I stedet sætter hun sig ned foran en række passagerer, der er lige så chokerede som chaufføren.

"Nej, jeg skal på arbejde, frue," siger hun herefter.

Hendes følgere var tilsyneladende begejstrede for, at hun mente, at det var en god idé at tage sig en tur med bussen, selvom hun ikke var iført andet end blåt lingeri.

Flere af hendes følgere blev endda så vilde i varmen, at de gav hende diverse seksuelle invitationer i kommentarfeltet.

Det er endda ikke første gang, at Francia har formået at chokere offentligheden. Tilbage i 2019 overraskede hun kunderne i et storcenter, da hun havde klædt sig ud om Sider-Man med trusser og kropsmaling.

Det lykkedes hende at snige sig ind i Aventura Mall iførte en stor frakke, som ikke udtværede hendes kropsmaling. Inde i centeret tog hun sin frakke af, og viste sin 'udklædning' frem.

Og Francias mangel på påklædning gik bestemt ikke ubemærket hen hos flere af kunderne i storcenteret: "Folk var lidt i chok. Heldigvis blev jeg ikke anholdt!"