Undsluppet tyr går til angreb på mor og nyfødt baby i chokerende videooptagelser

Udland
Manden kommer heldigvis hurtigt sin familie til udsætning
En far måtte træde til, da en mor og hendes nyfødte baby blev overfaldet af en undsluppen tyr.

Mest læste i dag

Allerde fra start skal det nævnes, at dette klip ikke er for sarte sjæle. Optagelserne som har ramt internettet viser et øjeblik, der med al tydelighed kunne være blevet skæbnesvangert for en mor og hendes nyfødte baby. 

De viser nemlig, hvordan moderen vugger sit barn på arbejdet, da de pludseligt bliver angrebet af stor tyr. 

Billederne stammer fra et sikkerhedskamera, som er sat op uden for familiens hjem. Familien bor i Heyuan i Kina, ikke langt fra et stort slagteri. Og det var netop her, tyren var stukket af fra. Det passede angiveligt ikke det tonstunge dyr, at det skulle slagtes. 

Skræmmende optagelser 

Moderen går som nævnt og vugger sit barn uden for familiens hjem, da tyren pludseligt bryder ind i billede. Optagelserne viser, hvordan moderen forsøge at undvige tyren, men uden held. Udyret skubber hende bag over og vender hendes krop i luften, inden hun klasker mod en væg. 

Man kan se moren forsøge at undvige oksen, men udyret skubber hende bagud og vender hendes krop om luften, før hun smækker mod en væg.
På et sekund kan kvinden ses miste grebet om sin baby, der falder på gulvet, som rapporteret af Daily Star.

Man kan derefter se en mand skynde ud fra hjemmet for at redde spædbarnet, der ligger ubeskyttet på gulvet. Forgæves forsøger moderen derefter at skubbe tyren væk, men det er umuligt grundet dyrets massive størrelse. Derfor haster et andet familiemedlem til og hjælper. Så lykkedes det endelig at skubbe tyren væk, og den forskrækkede mor kravler i sikkerhed med sit barn. 

Du kan se hele den skræmmende video lige her:

Avisen The Mirror har talt med en talsmand for den lokale politistation i Xicheng fortæller om den dramatiske hændelse: ”Tyren blev straks kørt tilbage til det slagteri, som den slap væk fra." Kvinden fik skader af angrebet, men heldigvis slap hendes barn helt skadesfrit fra sammenstødet med det store dyr.

 

 

 

Anbefalet til dig