Ung hockeyfan svinede tilskuer til: Det skulle han aldrig have gjort

12/2/23 11:26

Nicolai Busekist

Han svinede en anden tilskuer til, men lærte på den hårde måde, at han nok bare skulle have holdt sin mund.

En ung mand endte med at få sig én på skrinet, da han var tilskuer under en NHL-kamp.

Under Dallas Stars' 4-1-sejr over Minnesota Wild i denne uge, endte en Dallas-fan med at komme i klammeri med en anden tilskuer i American Airlines Center.

Den unge mand talte ikke videre pænt til den anden tilskuer, som han tilmed kaldte 'N-ordet'. Det fandt han dog hurtigt ud af, at han ikke burde have gjort, da han fik en knytnæve lige i ansigtet.

Det skriver New York Post.

Det vides ikke, hvad der konkret fik skænderiet til at starte, men en video, der er gået viralt på Twitter, viser, at den unge mand truer den anden tilskuer, ved at sige: 'Kom herned og jeg banker dig'.

Den anden mand virker ikke til at tage sig synderligt meget af det, hvilket førte til, at den unge fan fortsatte med at tale grimt: 'Fint nok. Så bliv deroppe. Din dumme n***r'.

Her fik den anden tilskuer dog nok, og derfor valgte han at stikke ham en knytnæve i ansigtet, som fik ham til at vælte bagover. Herefter forsøgte han at give igen, hvilket han ikke havde den store succes med.

Klammeriet eskalerede, da en kvindelig tilskuer også valgte at melde sig ind i kampen, men andre tilskuer greb ind og fik det stoppet.

Den tilskuer, der startede det hele, blev til sidst holdt tilbage, og blev kaldt en 'lille dreng', hvilket han ikke virkede tilfreds med at blive kaldt.

"Fandme nej. Jeg har ikke gjort en skid. Han slog mig først," lød det fra den vrede tilskuer, mens han blev holdt tilbage.