Ung kvinde opdagede kærestens utroskab: Nu går hendes 'ulækre' hævn verden rundt

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde besluttede at hævne sig, efter at have opdaget sin kærestes utroskab. Hendes ulækre måde at gøre det på, er nu gået viralt.

Mest læste i dag

Selvom mange tænker på hævn, hvis de opdager deres partner i utroskab, er denne kvinde alligevel gået skridtet videre.

Carrie Anne har delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun beskriver sin hævn, der resulterede i en ulækker stank.

Hun besluttede sig for at hævne sig, da hun opdagede, at han var hende utro, når han var i andre byer med sit arbejde.

I videoen, der på kort tid har fået mere end en million visninger, afslører den unge kvinder, at hun sagen i egen hånd, da hun opdagede kærestens utroskab.

"Når han er utro, putter du rejer i hans gardinstang," lyder det fra hende i videoen ifølge Mirror.

Hun viser herefter, hvordan hun piller hans gardinstang fra hinanden, inden du fylder rejer ind i den.

Formålet med dette var naturligvis at lade rejerne blive i gardinstangen i så lang tid, at det ville resultere i en ulækker stank. Selvom man skulle tro, at det var nok, så stoppede hendes hævn ikke der.

Efter hendes oprindelig video gik viralt på TikTok, har hun delt en ny video. I den nye video forklarer hun, hvorfor hun besluttede sig for at tage sin hævn.

"Mens han var væk med sit arbejde, skrev han til alle piger. Det hele var forbundet til hans iPad, som han havde efterladt derhjemme. Derfor så jeg det hele," siger hun.

"Jeg tænkte: 'F**k ham. Jeg fortjener bedre end det her'. Så jeg gik lidt amok."

"Jeg puttede ikke bare rejer i hans gardinstænger. Han bliver beskidt på arbejdet, så han går som regel i bad, når han kommer hjem, så jeg har tømt hans shampoo."

"Jeg har også puttet 'Deep Heat' i hans deodorant, og vi har smurt det i bunden af hans underbukser. Jeg har skåret enderne af alle hans sokker, og vi har taget batterierne ud af alle fjernbetjeningerne."

"Jeg overvejede at tisse i hans elkedel, men han har en søn, så det kunne jeg ikke få mig selv til. Og selvfølgelig puttede vi rejer i hans gardinstænger. Hans mor endte med at skrubbe hans soveværelse i flere måneder."

Hendes video har fået flere tusinde kommentarer fra seere, der har givet deres mening om hævntogtet til kende. Derudover er der også en lang række personer, der har delt deres egne måder at tage hævn.

"Jeg puttede også rejer i hullerne i radiatoren og skruede helt op for varmen, så det var klar, når han kom hjem. Du er en pige efter mit hjerte," skrev en seer.

"Jeg brugte min ekskærestes tandbørste som toiletbørste. Jeg sørgede for at komme godt ind i kanten og alt muligt, og så gav jeg den tilbage til ham," lød det fra en anden.

Anbefalet til dig