Ung kvinde stoppet ved festivalsindgang: Politiet gjorde chokerende fund i hendes underliv

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 25-årig kvinde blev stoppet ved indgangen til en festival. Her gjorde politiet et chokerende fund i hendes underliv.

Mest læste i dag

En ung kvinde kan glæde sig over, at hun slipper for en tur i fængsel, efter hun ved indgangen til en festival blev stoppet af politiet, der fandt næsten 200 ecstasy-piller, som hun havde gemt i sit underliv.

I retten Chester Crown Court blev det forklaret, at den 25-årige Keira Wilson blev trukket til side ved indgangen til festivalen Creamfields, da en narkohund virkede meget interesseret i hende. Det skriver Daily Star.

Anklager Rosemary Proctor sagde, at den unge kvinde selv fortalte til politiet, at hun havde skjult piller i sit underliv. Hun forklarede dog også, at hun ikke var klar over, hvilken type piller, der var tale om - eller hvor stor en mængde, det var.

Efterfølgende blev hun visiteret, hvor de fandt en 'stor pose' med intet mindre end 192 ecstasy-piller, der ville have haft en værdi på cirka 16.700 kr., hvis hun var lykkedes med at smugle dem ind på festivalspladsen.

Betjentene på stedet beslaglagde også en mobiltelefon, hvorpå man fandt en række SMS-samtaler mellem den unge kvinde og en anden person. Her blev der talt om at skaffe billetter til festivalen.

Der var dog også en række beskeder, der afslørede, at den 25-årige Keira Wilson ville stå for at tag 'grejet' med ind. Inden på pladsen skulle hun aflevere det til en anden person, der skulle sælge det. Hun fungerede derfor som en form for kurer.

Forsvarer Matthew Hopkins sagde, at hans klient havde kendt sig skyldig ved først mulige lejlighed. Hertil tilføjede han, at hun ikke havde andre tidligere domme bag sig.

"Stedet er forsynet med opslag om og skraldespande til at skille sig af med stoffer, men alligevel fortsatte du, og som så mange andre blev du fanget," sagde dommer Simon Parrington.

"Det, du gjorde, var afsindigt dumt, og jeg håber, du har lært en skarp lektie."

Den 25-årige kvinde blev idømt 18 måneders betinget fængsel. Hertil skal hun også udføre 150 timers samfundstjeneste samt betale sagens omkostninger, der beløber sig til lidt over 4.000 kroner.

Anbefalet til dig