Ung mand var tjener for popstjernen Jason Derulo: Hvad han så gjorde, vil han huske 'resten af sit liv'

11/3/23 13:30

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Måske er du ikke fan af Jason Derulos musik, men det er svært ikke at være fan af, hvad han gjorde for denne tjener.

Mens han var ude at spise på en restaurant i Omaha i Nebraska i sidste uge, gjorde Jason Derulo noget, der gjorde en anden persons liv en del lettere. Han betalte nemlig for hele hans næste semester på universitetet.

Den 33-årige popstjerne og hans familie havde spist på Charleston's Restaurant i sidste uge, hvor de mødte den unge tjener Jordan Schaffer.

Da Derulo blev præsenteret for en regning på 795 dollars, besluttede han sig for at runde den op - med en hel del. Det skriver LADbible.

Jordan har efterfølgende delt en video på det sociale medie TikTok, hvor han fortæller, hvad der skete: "Jason Derulo gav mig 5.000 dollars i drikkepenge på Charlestons Restaurant i Omaha."

I videoen, som han har delt på det sociale medie, har han netop fået 5.000 dollars i drikkepenge, hvilket han - helt forståeligt - har meget svært ved at forstå.

"Mit hjerte banker virkelig hurtigt," siger han til sangeren.

"I er virkelig fantastiske, mand," lyder svaret fra Jason.

Jordan valgte senere at optage en personlig video til Derulo, hvori han takker ham for den fantastiske gestus.

"Hey Jason. Tak! Du har lige betalt for et semester på mit universitet. Jeg kan ikke takke dig nok," siger han til kameraet.

"Jeg håber, at du og din familie får en vidunderlig tid i Omaha, og jeg håber, at I kommer forbi os igen. Mange tak."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

For at bevise overfor seerne, at der faktisk er sandhed i, hvad han siger i videoen, har han valgt at vedlægge kvitteringen.

På kvitteringen kan man se, at selve regningen er løbet op i 759,99 dollars, mens det totale beløb lyder på 5.759,99 dollars, fordi den kendte popstjerne gav 5.000 dollars i drikkepenge.

Efterfølgende har Jason også delt Jordans video på sine profiler på Instagram og TikTok, hvor han også viser sin reaktion på videoen fra den unge tjener.

"Velsignet at være en velsignelse," har han skrevet som tekst til hans video.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jordan, der naturligvis fortsæt er blæst bagover af Jasons handling, kommenterede på Jasons Instagram-opslag for at takke ham endnu en gang.

"Endnu engang tak, Jason. Jeg vil huske dette resten af mit liv. Du hjalp virkelig med at lette en masse stress i mit liv. Gud velsigne dig og din familie," skrev han.