Ung skuespiller får amputeret ben efter coronakomplikationer

Udland
Dette er et modelbillede af en mand der er indlagt på intensiv. Foto: Shutterstock.
Der er mange der får mén efter de har haft en omgang af coronavirus, men at det også kan resultere i amputerede lemmer, det har hidtil ikke været så kendt.

Mest læste i dag

For Broadway-skuespilleren Nick Cordero gik dog sådan, og han endte med at få sit ben amputeret på grund af coronavirus-komplikationer.

Frisk igen

For mange lyder navnet Nick Cordero måske ikke så bekendt, men Broadway-skuespilleren er både anderkendt og Tony-nomineret.

Lige nu er det dog andre ting end hans skuespil der er i medierne. Han har nemlig været indlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, hvor han bor sammen med sin familie.

I mere end to uger kæmpede han mod coronavirus, og det var en hård kamp, som endte med at koste ham sit højre ben. Det skriver CNN.

Nicks kone, Amanda Kloots, har delt hele forløbet på sin Instagram, så hans fans kunne følge med og støtte ham. Og nu kan hun heldigvis berette, at han er frisk igen.

Lå på intensiv

I lørdags var det Nicks 18. dag på intensivafdelingen, hvor han fik behandling for virussen.

Men det hele gik ikke lige efter bogen. Mens Nick var indlagt på hospitalet, begyndte han at have problemer på højre ben og der var komplikationer med blodtilstrømningen, så han kunne ikke få blod ned til tæerne.

Amanda Kloots fortalte på Instagram, at lægerne gav ham blodfortyndere medicin, men det virkede ikke godt på ham, og resulterede i stedet i forhøjet blodtryk og forårsagede indre blødninger i tarmen.

I lørdags så lægerne dog ingen anden udvej end at amputere Nicks højre ben.

Hvilket hans kone også berettede om på Instagram:

”De havde ham på blodfortyndere til koagulationen, desværre forårsagede blodfortynderne andre problemer. Højre ben amputeres i dag,” skrev Amanda Kloots på Instagram.

Gik viral med hashtag

For ikke at være helt alene under Nicks svære sygdomsforløb startede Amanda Kloots hashtagget #wakeupnick på Instagram. Her bad hun Nicks fans sende hende videoer af dem, der dansede og beder ham om at vågne op.

Hun har også delt en opdatering om, at Nicks operation var gået godt.

Hun fortalte, at han havde klaret operationen godt, men at hans krop er meget svag efter det lange sygdomsforløb.

Støtter Nick med kampagne

Amanda er ikke den eneste der har Nick i tankerne i den svære tid.

Parrets venner har været meget hjælpsomme i den svære tid.

De har startet en GoFundMe-kampagne for at hjælpe Nick og Amanda med at betale for hospitalsregninger og for at de kan få råd til en kørestol til Nick.

Det har gjort Amanda meget lykkelig, og hun takker alle der har været der for dem i den svære tid.

 

 

Anbefalet til dig