Unge mænd lægger an på veltrænet bedstemor: Bliver chokerede, da de hører hendes alder

14/1/23 11:37

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Andrea, der er bedstemor, oplever ofte, at unge mænd lægger an på hende, men de ved ikke, hvor 'gammel' hun faktisk er.

Andrea Sunshine har imponeret sine følger på Instagram, hvor hun har delt et billede, hvor hun viser sin tonede krop frem i en sort bikini.

Den 53-årige bedstemor, der styrketræner minimum tre timer om dagen, har formået at overraske mange med sin tonede krop – især når de også bliver bekendt med hendes alder. Det skriver Daily Star.

På billedet af sig selv, som hun for nylig har delt på Instagram, ses den 53-årige kvinde på en selfie, der er taget i spejlet. Hun er iført en sort bikini, så man tydeligt kan se hendes muskler og tonede krop.

Foruden at vise sin veltrænede krop frem, afslørede Andrea også, at hun tilsyneladende er indehaver af en ganske intim tatovering, der kan ses kigge op over kanten på hendes bikinitrusser.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Den sorte tatovering ser ud til at bestå af sommerfugle, men hvad den konkret byder på, er svært at sige, da en stor del af tatoveringen er dækket af bikinitrusserne.

Det er dog ikke blot billedet, der har fået stor opmærksomhed. Det har den tekst, der er vedlagt billedet også. Heri fortæller hun nemlig sine 93.000 følgere, at de skal være ligeglade med, hvad folk synes.

"Vær ligeglad med, hvad folk siger. De skarpe ord er refleksion fra deres egen utilfredshed og frygt for at tage skridtet hen imod deres drømme," skriver hun.

"De her mennesker lever efter domme og kritik. De har ingen anelse om, hvad vi gik eller går igennem, og hvor hårdt vi arbejder for at opnå det."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Desværre er de ulykkelige sjæle. Lad os fortsætte med at bede for dem, så de kan finde trøst i, hvem de er. Respekt frem for alt."

I kommentarfeltet bliver hun mødt af beskeder fra hendes følgere, som sætter stor pris på de motiverende ord, hun har delt.

"Du er sådan en inspiration," skriver en følger, mens en anden skriver:

"Mange mennesker forstår ikke rejsen. Men det gør jeg, og jeg giver dig al min respekt."

Foto: Instagram

Foto: Instagram

En tredje skriver, at vedkommende slet ikke kan forstå, at hun faktisk er 53 år: "Vildt lækker. Jeg kan ikke tro din alder."

Den 53-årige Andrea har også afsløret, at hun ofte oplever, at der er unge mænd, der lægger an på hende, når hun træner i fitnesscenteret. I mange tilfælde er de endda kun halvt så gamle, som hun selv er.

Hun gjorde det dog klart, at hun ikke har nogen interesse i 'at underholde mænd', når hun træner, da det er distraherende for hende.