Uni-studerende tog DNA-test for sjov: Resultatet rystede ham fuldstændig

Af: Thea Andersen

|

11/08/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung mand blev chokeret, efter at have taget en DNA-test for sjov.

Lige nu læser andre også

En mands liv er blevet knust i tusinde stykker efter en DNA-test afdækkede sin mors skjulte hemmelighed, som har været gemt i 19 år. Historien begynder med, at han tog en DNA-test for sjov, mens han studerede på universitetet - uden at forvente at lære noget, han ikke allerede vidste.

Men da resultatet kom, fik han den største overraskelse i sit liv: Han opdagede, at han var "halvt europæisk og halvt asiatisk". Han delte sin oplevelse på det sociale medie Reddit og skrev følgende:

"Jeg har en virkelig fantastisk familie - med min mor på 46 år, far på 50 år og tvillingesøstre. Vi er en typisk familie i middel- til overklasse, men vi var fattige tidligere. Min fars forretning eksploderede og ændrede fuldstændig vores liv til det bedre. Vi er ikke en perfekt familie, men vi er altid der for hinanden, og jeg har et dybt bånd til mine forældre, fordi vi gennemlevede helvede dengang."

Han fortsatte med at forklare, hvordan han og hans universitetsvenner besluttede at tage DNA-tests "for sjov" og sammenligne deres resultater med hinanden.

"Jeg fortalte alle, at mine resultater ikke ville være så spændende, da begge mine forældre er europæere. Nu er problemet så bare, at jeg er kun halvt europæisk. Den anden halvdel er asiatisk, primært fra Kina og lidt fra Indien. Jeg er helt sikker på, at ingen i min familie stammer derfra, og jeg kender mine bedsteforældre rigtig godt," fortalte han.

Selvom han har en mørkere hudfarve end sine forældre og søskende, havde han aldrig tænkt på, at det kunne skyldes en anden DNA-sammensætning.

"Jeg er helt ude af mig selv over tanken om, at min mor måske har været utro mod min far. De har været sammen siden de var 18 år gamle," sagde han og tilføjede:

"Der har kun været ægte kærlighed mellem dem, og min mor har altid støttet min fars ambitiøse arbejde. Jeg mister nærmest forstanden; jeg har brug for rådgivning, jeg er bange for at miste min far, som jeg elsker højt. Jeg prøvede at nævne DNA-testene som en sjov idé under et videoopkald med mine forældre. Mens min far grinede og spurgte hvorfor ikke, blev min mor tavs og skiftede emne.

Efter opkaldet, inden jeg begyndte at studere lidt, sendte min mor en sms til mig. Hun skældte mig praktisk talt ud for at bekymre mig om dumme ting som disse tests i stedet for at fokusere på mine studier. Dette semester var ikke mit bedste, men jeg har altid haft gode karakterer, og det har aldrig været et problem mellem os. Hun sagde bogstaveligt talt, at jeg ikke skulle nævne denne idé mere og bare fokusere på mine studier. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal tænke. Jeg har aldrig fået sådan en besked fra hende; vi skændes ikke meget, og jeg har altid været tæt på hende. Jeg føler virkelig, at der er noget, der bliver holdt hemmeligt. Jeg ville have glemt alt om denne test og kaldt det en fejltagelse. Men hvorfor reagerede hun sådan, for fanden."

Mens de fleste brugere opfordrede ham til at tale med sin mor ansigt til ansigt, forsøgte andre at komme med alternative muligheder for hans resultater.

"Det er muligt, at det måske er en bedsteforælder, der ikke har været ærlig, eller nogen blev adopteret," skrev en bruger, men en anden tilføjede:

"Først, tag en ny test. Derefter ville jeg starte med din mor. Jeg kan komme i tanke om mindst fem versioner, der ikke er 'mors utroskab, og far vidste aldrig noget' historien."

"Jeg ville tage testen igen. Derefter kan du måske tale med din mor. Utroskab er ikke den eneste mulige forklaring her. Dine forældre kan have haft svært ved at få børn. Er du 100 procent sikker på, at du ikke er adopteret?," lød det fra en tredje.

Anbefalet til dig